Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 10.6.2013 19:25:00
bebana27
ima neko pa dodje da vidi kako ti je u kuci to sam mnogo puta dozivjela ali svaki put kad bi dosla nasla bi kucu sredjenu ;)
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 9.12.2013 17:06:57
Vanne
Evo teme za mene ....
Meni neka niko ne dolazi....juce mi eksplodirao pretis lonac...graha ima i po plafonu i po podu,haus zivi... Toliko sam se prepala kad je to puklo...a poklopac od pretisa spucao svekrvu po nozi,ima uzasnu modricu...dva dana neprestano ciscenje,morale smo i okreciti... Sutra ce biti poradjeno nadam se pa bujrum
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 9.12.2013 17:13:20
grozđe
IZVORNA PORUKA: Vanne
Evo teme za mene ....
Meni neka niko ne dolazi....juce mi eksplodirao pretis lonac...graha ima i po plafonu i po podu,haus zivi... Toliko sam se prepala kad je to puklo...a poklopac od pretisa spucao svekrvu po nozi,ima uzasnu modricu...dva dana neprestano ciscenje,morale smo i okreciti... Sutra ce biti poradjeno nadam se pa bujrum
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Muski razgovori gvendolina
Ukoliko imamo neso da nam smeta kod partnera ili da smo mu zamjerili,obicno cemo to podijeliti sa prijateljicom:)
Da li mislite da se i muskarci povjeravaju medjusobno o odnosu sa suprugom,nekim nesuglasicama i sl.kao sto to zene cine?
da (72%)
ne (28%)
Broj svih glasova: 76
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!