Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 10.6.2013 13:17:03
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: teacher75
nedajboze da bahne. kanim se da usisam danima a i igracke razbacane
Isto Srecom, ovdje je tako da se ni ne smije nekom bahnuti u kucu, mora dan prije da se najavi
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 10.6.2013 13:23:32
mala86
boravak je ok,ovo ostalo manje vise
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 10.6.2013 13:28:00
Medić*
Navece zategnem, prebrisem kuhinju i kupatilo, ujutru svi izlazimo ......jedino spavaca ostane za preko dana. Usisam svaki dan.Pred vece kao da je bomba pala u djecijoj od igracaka, teka, olovaka, listova...uglavnom nije lose neka bahne
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 10.6.2013 13:28:57
Ma_Ja
IZVORNA PORUKA: Daliyah92 Srecom, ovdje je tako da se ni ne smije nekom bahnuti u kucu, mora dan prije da se najavi
Pa Boze mili ima li ista bolje do toga?! Ono kad neko nit nazove, nit sta - samo bahne, ja bih takve vratila s vrata, ali eto..covjek ne moze iz neke pristojnosti. Po meni je to vise nego li nekulturno!
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 10.6.2013 14:51:43
reallove
Da bar hoce neko da bahne sada...sve sam uradila,skoro 3 sata sam na nogama.. ko hoce da bahne,neka bahne sada,za jedno sat vremena,sve ce opet biti naopako
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 10.6.2013 18:58:45
bebana27
zadnjih dana kuca mi je uzasna vrijeme krecenja a i puna je igracaka zato najava kad mi neko hoce doci ;) tako je kad se ima dvoje male djece
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
POMOCCCCC..... amaniamanic
Poslije koliko pokusaja(vremenski)ste dobili bebu..i kada mislite da je vrijeme posjetiti lijecnika...ako ne zatrudnite(isto mislim vremenski)A idete na redovne preglede sto znaci da je sve ok.
poslije 1g pokusaja (48%)
poslije 6 mjeseci pokusaja (8%)
poslije 8 mjeseci pokusaja (10%)
odmah (21%)
Kad bude sudjeno desit ce se (14%)
Broj svih glasova: 115
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!