Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 2.11.2012 22:23:09
animagical
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: lepetetka
eh leleeee...
kod mene kao i kod Hanady, bitno mi ulaz gdje je obuća, hala i kujna i to ne cijela kuhinja nego mi je najbitnije da nema suđa, njega odmah operem, rijetko mašina... a igrački ludiloooo.. na sve strane,...do neki dan sam mislila da mi malac radi nered, ali sam u ovo par dana kako je otišao kod dede i nane vidjela da je mala glavni bombaš u maj houm.. ona ne da vadi igračke nego sve živo, sada da dođete negdje bi sigurno našle lijavak i koju vanglu ispod sudopera što izvuče, ili rende, ili iz komode nekakvih časopisa izvuče more, moje tašne razbaca, fol ona nosa tašnice, ili od malenog olovke sveske, slikovnice.....ma ona samo ide i baca a ja za njom kupim, a nekad čekam da se dooobro nakupi, pa onda zajmim uglavnom nemojte mi dolaziti nenajavljeni
il dođite da se zajedno igramo
joj lepetetka, i kod mene je isto tako bas se zacrvenih na to rende i lijevak, to redovno nosa po kuci kao i sav taperver, a kuhinja mi je vezana spagama takodjer ima obicaj jesti grisini, grozdje, jabuke, sta bilo, pa st amu dosadi zvakati samo izbaci na pod...i ugazi naravno...i jos voli vaditi gace iz moje ladice u soavacoj...jednom pred goste iznese jedno 4-5 grudnjaka u rukama... ja to dok sve pocistim navece, prosla ponoc... obavezno u gluha doba palim masine, prostirem ves, mahnem malo parket, operem kupatilo, pa se tek onda komiram... sutra-sve isto...
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 2.11.2012 23:06:47
Dida79
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
IZVORNA PORUKA: Dida79
Sta je ovo danas kako citam vecina djece na rr su se danas igrali sa dekama Moj je uzeo tri deke rasirio preko stola ispod navukao sve jastucice iz kuce i tako vec pa ima sigurno dva sata se igra
On je to tako napravio da bi se i mm i ja mogli veceras zavuci ispod
taman da se ročkas proslavi, hahahahah
Tako je ...samo dok jos ispratimo i naseg najstarijeg indijanca i cekamo da utvrdi e onda nastaje privatni parti samo za nas dvoje
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 2.11.2012 23:29:50
D_K
IZVORNA PORUKA: koka i po
u ovo doba normalna...do ovog doba nenormalna
kod mene obrnuto - kod mene je obicno ujutro tip-top.. ja to sve posutam, sudje u masinu, sklonim sve sto je rasuto a kako dan odmice energija se smanjuje.. evo gledam sudje koje samo treba spremiti u masinu i bilesi mi namiguje .. namignem i ja njemu
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 3.11.2012 0:00:00
saritaa
mah kuca mi je dobra, ali sam ja nikakva ...no sreca mi je, ponoc je pa nece niko bahnuti
RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... 3.11.2012 0:01:15
Halimaa
Kakvo muštranje... taj ti ne može zapamtit ni najjednostavniju naredbu " cipele izuj U ORMARIĆ ZA CIPELE" . A glavno mu je kad ja poludim, pitanje " pa de da ti usisam kuću". Kućni odgoj je mislim tu važan, eto moja svekrva živi sama a kao da joj je troje u stanu, pa kontam, nije drugačije ni kod mog mm.