klemzi -> RE: Da mi sad neko bahne u kucu, kuca mi je... (2.11.2012 19:03:37)
|
IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: klemzi Sad će mi bahnut seka, brat i buduća snajka, a ja sjedim i gledam gdje će sjesti...[sm=smiley29.gif][sm=smiley14.gif] Malo je reći da je bomba pala [sm=smiley19.gif] kod nas se to kaže...pale dvije bombe [sm=jezicek.gif] il jedna atomska a jedna kasetna...atomska je Farah naravno[sm=jezicek.gif] Klemzi, lakse ces se kao zaova buducoj snahi dokazati i pokazati u ljepsem svjetlu. ;) Moci ces je samo pozitivno iznenaditi. Nikako manje od toga. Samo se nemoj iznenaditi ako se snaha javi na RR pa opali pricu tipa: Prije braka posjetih svoju buducu zaovu..A sta sam zatekla kod nje, pa to je strasno. Nevjerovatno gdje ta zenska zivi. Ja to ne bih mogla. Ja bih to ovako. Da sam ja njen muz, ja bih njoj..[sm=smiley36.gif] Lijepo se provedi sa svojom porodicom kad ti je Bog vec dao. [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] Ju draga MP pa sad me nasikira...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ma moja snajka je moja prva komšinica sad ovdje, nalzila me i u pidžami, raščupanu, sa rukavicama kad čistim kupatilo, nema izdanja mene ni kuće u kojem nas nije vidjela....aj kad ona oplete ovdje, sad je fina, dok se ne uda [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|