Hanady RR -> RE: Vjencano prstenje (burme) (16.2.2011 11:01:06)
|
IZVORNA PORUKA: amdi E kad smo kod burmi, sta mislite da li je u redu kupiti druge a u istom smo braku[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Naime, ja sam svoju izgubila da nisam primjetila, spala mi je jer sam poslije trudnoce htjela da je nosim kad su mi prsti splasnuli, medjutim bila mi je mala i odnesem je zlataru da je proširi. On je proširio, ja smršala, prsti se stanjili, i slučajno izgubim, tražila sam je svuda. Odmah da razjasnim, nisam sujevjerna i ne mislim da je to loš znak, ali bih volila da imam burmu i zato zelim da kupim druge, šta vi mislite, je li to u redu? Moja prijateljica dobra je izgubila svoju burmu nakon 2 godine braka... smrašala je naglo jer je dobila šećer od neke silne sikiracije u braku al to je za druge teme[sm=smiley19.gif] i kad je izgubila bila je tužna užasno...njen dragi muž kupio je nove burme...lkjepše i skuplje nego na vjenačnju....stavili su iha...sada slave oko 10 godina braka...prsretni su, napravili su kuću u tom periodu, rodili 2 djece... njima nema liših znakova...šta više sve je nekako bolje...mada nije burma sigurno tome doprijenla ali ako želiš burmu na ruci što da ne[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|