Anoniman -> RE: preporuka za veterinara (15.2.2011 23:54:44)
|
Mi imamo extra iskustvom sa Krasnim i seniorom i juniorom, Andrej nam dolazi i kuci i prezadovoljni smo. Moj astor od prosle zime kuburi sa tim nekim alergijama, insektima, gljivicama ili sta vec. Andrej nam je prvo dao Kuterid G kremu za gljivice i proslo je posle dva mazanja, ali se brzo i vratilo, njihova dijagnoza je da to izaziva neki parazit koji inace zivi u dlaci psa koji se aktivira na pad imuniteta i losu higijenu i digotrajno se lijeci i ima recidiv cest, a posto su nama Astora bili ukrali i nasli smo ga posle 15 dana sa sedam kg manje, svog u ranama jer su pokusavali nazor u borbe da ga ubace, a on se sa mackom igra, on sumnja da je to tada aktivirano. jer tada je imao i proliv i povraćanje i jedva smo ga iz mrtvih vratili sto kazu. Posto se i posle kuterida cesto vracalo onda smo krenuli sa antibioticima i ne znam tacno kako se zove tecnost sa kojom smo ga prskali svako vece, plut vitaminski kokteli, od tada svako 21 dan mu dajemo vitaminski koktel i evo cetvrti mjesec se ne vraca i nadam se da nece, kao sto neko rece sese se i to najvise po bradavicama, jednu je i zgulio skroz.
|
|
|
|