Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sabinos, ja ipak mislim da sam dobila jer evo treci dan mi curi, I nije malo nego eto umjereno, takve su mi bile I menstruacije prije.S stim da me stomak nista ne boli.Al mi cudno tako rano da dobije kad dojim al eto.
i ja sam juce vala nije morala ovako pozuriti,mogla sam malo i odmoriti.nisam se urahatila ni od ovog krvarenja nakon poroda i eto sad jos i ovo
Sabinos, ja ipak mislim da sam dobila jer evo treci dan mi curi, I nije malo nego eto umjereno, takve su mi bile I menstruacije prije.S stim da me stomak nista ne boli.Al mi cudno tako rano da dobije kad dojim al eto.
i ja sam juce vala nije morala ovako pozuriti,mogla sam malo i odmoriti.nisam se urahatila ni od ovog krvarenja nakon poroda i eto sad jos i ovo
I ja isto kazem, meni se haman sastavilo sa ovim krvarenjem od poroda Evo mj ipo se borim sa uloscima Al kak je tako je sta cemo Nek stomak ne boli pa eto stace valjda ubrzo.
Ja sam se porodila prije 5 mjeseci, bebu sad dojila 2 mjeseca i onda jos jedan mjesec se izmuzala, dobila jednom kad je bebi bilo 4 mj, 07.05. i evo je jos nema, test radila prije dva dana i negativan je... e sad sta je reci
Ja dobila 11 mjeseci nakon poroda, bas sam se bila navikla bez nje
jel se ikom desava, da kad u toku menstruacije istusira se i odmah mens stane ja recimo istusiram se navece, a drugi mi dan , znaci obilnije ide, i do sutra nekad, ni kapi nema
drage jesu li vam redovne menstruacije poslije porodjaja..ja prosli mjesec dobila tj.11 maja i evo iscekujem je ali je nema,kasni.mala mi ima 6 mjeseci i doji jos uvijek,jeli moguce da su zbog dojenja menge neredovne
miimii draga sve je moguce, i da su neredovne i da su redovne i da si trudna i da nisi itd... sacekaj jos malo ili uzmi sebi test pa budi sigurna. Ja je vo jos cekam, imala 07 maja
Koliko je vremena potrebno da se ustabili menst? Ja dobila 42 dan od poroda, pa onda opet nakon 15 dana. Ne znam jel to ok tako ucesto i brzo nakon poroda a dojim.
Pozdrav svima, Rodila sam prije mjesec i pol, poslije poroda sam imala komplikacije s krvarenjem ali evo stalo je medjutim prije 4 dana cini mi se da sam dobila prvu mengu. Prva dva dana samo bi bilo nesto vrlo oskudno a 4. dan obilno krvarenje evo sad je 5. dan cini mi se da je manje. Pijem caj od stolisnika kazu da pomaze, ne idemi se kod doktora a strah me da nisu opet neke komplikacije
Pozdrav svima, Rodila sam prije mjesec i pol, poslije poroda sam imala komplikacije s krvarenjem ali evo stalo je medjutim prije 4 dana cini mi se da sam dobila prvu mengu. Prva dva dana samo bi bilo nesto vrlo oskudno a 4. dan obilno krvarenje evo sad je 5. dan cini mi se da je manje. Pijem caj od stolisnika kazu da pomaze, ne idemi se kod doktora a strah me da nisu opet neke komplikacije
meni je posle poroda do nekih 40 dana znalo krvarit pa prestane par dana pa opet krvarim i posle 40 dana je prestalo...nekim zenam bude tako do dva mjeseca ali posto si vec imala te komplikacije najbolje ti je idi doktoru
inace prvu menst,sam dobila posle 2,5 mjeseca od poroda
porodila sam se prije skoro 5mj.. prvu menstruaciju dobijem nakon 3.5 mj, dr je trebala biti prije 5 dana sli je nema ... dali se to nekom desavalo da se nesto poremeti.... prije trudnoce mi je bila bukvalno u dan!
porodila sam se prije skoro 5mj.. prvu menstruaciju dobijem nakon 3.5 mj, dr je trebala biti prije 5 dana sli je nema ... dali se to nekom desavalo da se nesto poremeti.... prije trudnoce mi je bila bukvalno u dan!
ako dojis sve je to normalno, ne brini se
Nista ne brini ,ja sam bila luda od brige,moja prva stigla 11 mjeseci nakon poroda,druga kasnila vise od deset dana a inace su mi tacne u dan...cak sam i test bila kupila i naravno odmah nakon sto sam ga uradila drugi dan stigla
ja neznam u kojoj temi bih postavila pitanje pa da pokusam ovdje :) naravno i mene muci jedan "problemcic", naime radi se o kasnjenju menstruacije. inace sam poslije porodjaja odmah nakon cetresnice pocela ponovno dobijati iako sam dojila. eh problem je sad sto sam prestala prije oko 15 dana da dojim, a menstruacija mi kasni 10 dana. da li je neka imala mozda slicno iskustvo? nadam se da kasnjenje ima veze sa prestankom dojenja, jer uopste nismo spremni na jos jednu (a iskreno test me strah uraditi)
Minche, kad si se porodila, sve je moguce, mozda treba tijelo da se vrati u normalu, i hormoni da se smire, a moze biti i trudnoca, najbolje ti je da kupis test i sebi olaksas, ja bi voljela da bude onako kako bi ti najvise zeljela, i kad uradis test javi nam rezultat
beban ce uskoro napuniti 15 mjeseci, a prije 15 dana sam je prestao da doji, postepeno smanjivao tako da smo tu super prosli, dok nije dosao ovaj problem, eh sad kontam (i nadam se) da mozda hormoni rade svoje, jer i inace mi je kasnilo po 2-3 dana, nekad i 5, tako da do sad nisam puno ni panicila. a test se spremam (psihicki) vec par dana da kupim :)