RE: Kozmetika (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

MicoTico -> RE: Kozmetika (3.11.2013 23:31:40)

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Meni je rutina sminkanja uvijek ista: puder, odnosno sada Garnier BB krema (odlicna je), pa onda malo pudera u kamenu, da se ne caklim, cesto plava olovka na liniji donjih trepavica, maskara, rumenilo, malo olovke da korigujem obrve i ponekad ruz (stavim ja ruz cesto, ali ga brzo pojedem). [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Puder je jako bitan: stiti kozu lica i ujednaci ten. Djaba ti sva sminka, ako je lice sarenkasto.

MicoTico, hvala na ilustraciji. Bas bih mogla pokusati ovako. Ne bude previse?

Ma ne, bude baš taman. Ja "umočim" onu veliku četku, pa malo otpuhnem i onda stavim na lice. Ne natrljam ko ratničkim bojama[sm=smiley36.gif]

mishkica -> RE: Kozmetika (3.11.2013 23:32:50)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Meni je rutina sminkanja uvijek ista: puder, odnosno sada Garnier BB krema (odlicna je), pa onda malo pudera u kamenu, da se ne caklim, cesto plava olovka na liniji donjih trepavica, maskara, rumenilo, malo olovke da korigujem obrve i ponekad ruz (stavim ja ruz cesto, ali ga brzo pojedem). [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Puder je jako bitan: stiti kozu lica i ujednaci ten. Djaba ti sva sminka, ako je lice sarenkasto.

Ma ne, bude baš taman. Ja "umočim" onu veliku četku, pa malo otpuhnem i onda stavim na lice. Ne natrljam ko ratničkim bojama[sm=smiley36.gif]

I ja pusem[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Neca xxx -> RE: Kozmetika (3.11.2013 23:34:10)

Ja bih zeljela probati eye liner. Samo se moram malo uferciti kako se stavlja precizno. Mislim da bi mi pristajao. Malo da vuce na pin up izgled. Inace imam svjetao ten, tamnu kosu i kratke siske. Pa uz eye liner i crveni ruz da budem prava vintage girl. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mala_sa -> RE: Kozmetika (3.11.2013 23:35:25)

Cure koje imaju problem sa "cakljenjem" lica poslije Garnijer bb kreme, probajte Catrice. Meni se pokazala extra, inače imam mješoviti tip koze, i sa ovom kremom se uopste ne caklim.

mishkica -> RE: Kozmetika (3.11.2013 23:36:29)

Ja bih zeljela probati eye liner. Samo se moram malo uferciti kako se stavlja precizno. Mislim da bi mi pristajao. Malo da vuce na pin up izgled. Inace imam svjetao ten, tamnu kosu i kratke siske. Pa uz eye liner i crveni ruz da budem prava vintage girl. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

I bi ti pristajao, ja ga volim bas, oci mi nekako progledaju[sm=smiley36.gif]

mala_sa -> RE: Kozmetika (3.11.2013 23:36:39)

IZVORNA PORUKA: mishkica

I ja pusem[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ovo nas većina radi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

anagloria -> RE: Kozmetika (3.11.2013 23:40:43)

nije glupo ,svako je drugaciji ,meni je sminka na prvom mjestu kad ustanem ,jer ako nisam dotjerana ne da mi se nista dalje [sm=smiley13.gif]
puder stavljam obavezno jos od srednje skole a sad imam 34 godine ,sminkam se svaki dan i nikad nisam zaspala sa sminkom ...[sm=smiley1.gif]
stavljam puder olovku za obrve smedju .jer sam plava ,smedju maskaru ,sjenu neku za nijansu tamniju od pudera neku bez ,rumenilo ,
koje je vise tamnije nego rumeno [sm=smiley13.gif] ,olovku za usne ...SVAKI DAN:::

zvončica -> RE: Kozmetika (3.11.2013 23:49:51)

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Cure koje imaju problem sa "cakljenjem" lica poslije Garnijer bb kreme, probajte Catrice. Meni se pokazala extra, inače imam mješoviti tip koze, i sa ovom kremom se uopste ne caklim.

Je l' mislis na Catrice BB kremu.....kako prekriva....imam par flekica/pjega na celu....je l' lagana kao i Garnierova....

mala_sa -> RE: Kozmetika (4.11.2013 0:34:41)

IZVORNA PORUKA: zvončica

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Je l' mislis na Catrice BB kremu.....kako prekriva....imam par flekica/pjega na celu....je l' lagana kao i Garnierova....

Da njihova bb krema. Po teksturi je gošća od Garnier i malo teze se razmazuje, al daje bas ujednačen ten. Takodjer fino mi prekrije sve nepravilnosti, mada ja ih ni nemam bas, jedino imam dosta crvene obraze i ona mi super ujednaci ten, samo dodam malo rumenilo i gotova stvar.

Hannica -> RE: Kozmetika (4.11.2013 8:45:27)

IZVORNA PORUKA: bebaa

za mene je sve ovo špansko selo........[sm=smiley13.gif]ja koristim crnu ili sivu olovku za oči,sjenilo i maskaru...puder samo ako je neka prilika......

I ja ovako,s tim sto ja puder koristim uvijek kad idem vani,a ta rumenila i bronzere nikad nisam stavila,ne osjec potrebu za tim.[sm=smiley36.gif]
Ja ponekad ubacim i tus ii to je to.[sm=smiley36.gif]

maxus svratila -> RE: Kozmetika (4.11.2013 8:53:10)

IZVORNA PORUKA: anagloria

zaboravila sam da dodam ukoliko neka od vas nije znala ,nije preporuceno prati lice toplom vodom posebno ukoliko koristite sapun ili neko
drugo sredstvo za umivanje...[sm=smiley13.gif]

nije preporuceno prati toplom, ali nije ni hladnom.

Topla voda za masnu koszu lica izaziva jos vise lucenje sebuma, a hladna voda kao npr., za moju osjetljivu kozu lica moze da izazove pucanje kapilara, i zatezanje koze nakon koje ide perutanje. Najbolje je mlaka voda, i naravno odgovarajuce sredstvo za ciscenje prilagodjeno svakom tipu koze.

I da , konačno kupim maskaru , a da nije 2000 calorie, ali je isto MF i zasad se odlično pokazala
[img]http://www.dodaj.rs/f/24/wa/1OhWTbj3/dscn1622.jpg[/img]

Posto maskaru trebam da kupujem, zanima me ova, jel procitah negdje da ima i smedja ova, uzela bih smedju.
I iskutva molim.

Hannica -> RE: Kozmetika (4.11.2013 9:06:20)

Mnogo nas je uzelo tu maskaru,svi smo zadovoljni,a ne znam da li ima smedja.

sretna_mama -> RE: Kozmetika (4.11.2013 9:14:47)

Kakva je četkica, je li gumena?

Visnja RR -> RE: Kozmetika (4.11.2013 9:19:04)

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

nije gumena

[img]http://www.dodaj.rs/f/27/10h/3RpnllKZ/002.jpg[/img]

Hannica -> RE: Kozmetika (4.11.2013 9:19:43)

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Nije gumena ali je dobra.
http://www.chicprofile.com/2013/07/max-factor-summer-2013-wild-collection-official-info-photos.html

sretna_mama -> RE: Kozmetika (4.11.2013 9:28:23)

E, hvala puno..probat ću..

Kod mene je maskara br.1 kad se sminkam, naravno uz Garnier BB kremu..[sm=smiley1.gif]

maxus svratila -> RE: Kozmetika (4.11.2013 9:28:57)

Meni da je neka smedja maskara, jer mi crna previse bude upadljiva, sledeci put kad budem isla u Osijek u mulleru ima smedjih, pa si kupim......

Hannica -> RE: Kozmetika (4.11.2013 9:34:16)

Pa ima i kod nas smedjih maskara,mozda ne ova,ali vjerujem da ima.

Visnja RR -> RE: Kozmetika (4.11.2013 9:40:47)

za Ticerku

http://getlippie.blogspot.com/2013_03_01_archive.html

sretna_mama -> RE: Kozmetika (4.11.2013 9:40:56)

Da podijelim s vama, sad pročitah: Baby puder..Zamjenjuje puder u kamenu: Umjesto skupih pudera u kamenu koje nanosite kao završni sloj kod šminkanja, na lice nanesite samo malčice dječjeg pudera i izgledat ćete izvrsno.

http://kameleon.ba/site/cudesne-moci-djecjeg-pudera/

palachinken -> RE: Kozmetika (4.11.2013 10:10:03)

Greška :D

anagloria -> RE: Kozmetika (4.11.2013 22:41:11)

rekla sam hladnom a ne ledenom [sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Kozmetika (4.11.2013 23:05:26)

IZVORNA PORUKA: anagloria

rekla sam hladnom a ne ledenom [sm=smiley1.gif]

Pa ne bih se baš složila da je to najbolje, a ne bi ni stručnjaci
http://metro-portal.hr/kakvom-se-vodom-trebate-umivati-po-tipu-koze/78761

Ipak smo mi svi različiti, različitih tipova kože i ne odgovara nam svima isto.

Galicia -> RE: Kozmetika (4.11.2013 23:08:56)

Moram reci da sam prezadovoljna sa Maybelline BB kremom. [sm=bravo.gif]
Imam problema sa rumenilom, nikako da potrefim boju/ton itd.

MicoTico -> RE: Kozmetika (4.11.2013 23:12:46)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Imam problema sa rumenilom, nikako da potrefim boju/ton itd.

Uvijek sam mislila da mi odgovaraju zemljani tonovi rumenila, dok mi kolegica nije stavila svoje koje "vuče" na roze. Sad imam tu neku među varijantu , u prevodu "pepeo braon roza ", mada je po meni više roza nego ovo drugo[sm=smiley36.gif] i prezadovoljna sam.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>