dzeni_nl -> RE: šta pokloniti partneru na godišnjicu veze ili braka? (31.7.2009 12:09:01)
|
Drage moje hvala vam puno sa zprijedloge. Sto se tice igrica, voli ih, ali on to sebi sve skine sa neta. Jednom sam mu tako htjela kupiti igricu i i izgalamio se na mene zasto da kupujem kad on moze besplatno da skine sa neta. Tako da mislim kada bih mu kupila igricu zadavio bi me[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Aparat za brijanje ima, ali je u skripcu sa nozicima, jer su ovdje jako preskupi, pa sam mislila njih da kupim, ali mi on rece kako ih je vec narucio, jer mu treba sad za godisnji. Sto se tice torti, ja bas i nisam neki strucnjak za njih, a i srece mi je sto mm ne voli torte zbog krema koje idu u njih. On voli obicne kolace i da nisu puno preslatki, tako da cu mu napraviti cupavce, njih nenormalno voli. iphon vec ima, tako da ni od toga nista. Sinoc sam ga pitala sta zeli posto ja vise stvarno ne znam sta da kupim, on kaze kako mu nista ne treba i da nista ne kupujem. Uspjeli smo se dogovoriti kada odemo na godisnji da ce mo nesto isplanirati da na bas poseban nacin proslavimo godisnjicu braka.
|
|
|
|