Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Emotivna vezanost za neki predmet 12.2.2011 13:57:57
iv@ncica
kod nas je ovisnos samo cuca....ali vise njih inace mu ih needam da ih vuca vec samo na SPAVANJE...ili ponekad kad je negdje nervozuan ili ih nađe sam..uglavnom jedna ide u usta i nju gnjavi, zvace..vrti...dok je ne prorgize..a druga je u ruci vrti je i gnjavi...nekad bi u objue ruke da ih muci kad je nervozan....oinace imamo 2-vrticke cuce i 4-5 kucnih koje stoje na ormaricu uz krevetac i vec je naucio da su samo za spavanje..ali nekad mi se iskrade i pokupi ih...uh te srece onda....po nocu ubacim te kucne cuce u krevetac i on sam trazi i napipa koju i nastavi.....od tad mi bolje spava... a vrticke su u kutijama u vrtickoj torbi
RE: Emotivna vezanost za neki predmet 12.2.2011 14:00:25
iv@ncica
a sjecam se svoje rodice koja je kao malena vucala mamin grudnjak , on joj je bio dekica i cupkala onu kopcicu na tregeru..kad je jednom ga izvukla vani onako ogromnog i smazanog i mamu osrtamotila..jer je stvarno grozno izgledalo to ocerupano grudno cudoviste ogromno..mama joj ga je bacila i onda je bila borba sa svakom zenom koja uđe ona bi cupkala grudnjak
RE: Emotivna vezanost za neki predmet 12.2.2011 14:15:08
Anoniman
anel je vezan za dekicu jednu mekan neda je nikom gdje god da idem nosi je sa sobom i vice anji (anelov) edo /medo dekicu zove medo.... Nedo Bog da je tko drugi uzme iz ruku,cika vriska,dernjava , uzas a tek bacanje po podu. Najgore kad je treba prat on je trazi vice dajjj edu /daj medu/ kazem sad ce medo otisao se pupat kad on stane plakat odma je na radijator da se susi...jednom je polu mokru skinuo sa radijatora i noso po kuci,vuko Pokusavam na sve nacine da ga odviknem od nje al neide
RE: Emotivna vezanost za neki predmet 12.2.2011 14:17:20
Anoniman
kod nas je ovisnos samo cuca.
pricajmi o tome anel jednu u usta jedna na prstu omotana ...cim duda spadne iz usta isti tren trazi ju vice duda duda... Kazu mi odvikni ga zbog zubi kako????Nema sanse , kad on po dvije nosa i plus dekica
RE: Emotivna vezanost za neki predmet 12.2.2011 14:24:55
Medić*
Kod nas je jedio prisutna ofisnost o flasici, sve pije iz case ali mlijeko samo iz flasice, tako kada idemo nekome u kucnu posjetu nosimo flasicu mlijeka obavezno, flasica s mlijekom bitno da je tu, u njegovom rancu a ne mora je piti
RE: Emotivna vezanost za neki predmet 12.2.2011 22:09:42
sara.at
Mi imamo jednu kravu Sa dugim nogama i dugim rukama Sa salom oko vrata i carapama na nogama. Bez krave nema spavanja bilo podne bilo navecer, on nju zagrli i prsticim dira rogove i usi i zaspe tako. Ujutro je izmlati da mislim da joj dusu izcupa Al dok Ga uzmem iz krevetica saginje se da i nju ponese. Nema sanse da kupim takvu istu jer je nema,svekar donio iz francuske jedna jedina...u masinu je ubacim i u susilicu i Al vec sad se primjeti da joj sjede Boje,nasta ce to liciti za par mjeseci necu Ni da mislim
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Emotivna vezanost za neki predmet 13.2.2011 11:40:48
reallove
mi imamo plavi jorgan..dobio od dede i nane iz Bosne..zove se bibi(habibi)...navece kad zaspe mora biti kod njega i ujutro kad se probudi,nosi ga sa sobom..ljubi ga,grli,pjeva mu uspavanku pava-pava