teacher75 -> RE: Emotivna vezanost za neki predmet (10.2.2011 21:44:29)
|
IZVORNA PORUKA: Breskva i moj ima svoju bež dekicu, koja je sva otrcana ... imam par slika kako se mazi sa njom i pravo je smiješan, prije spavanja on svaki prstić pređe sa ćoškom dekice pa između prstića, pa malo ispod nosića trlja a hoće je i podijeliti sa nekim, ja kada zatražim malo dekice on meni da i mazi me[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] joj i lana isto ovako, mi se zezamo da veze po dekici, tako se uspavljuje, sve je prebire prsticima, kao da drzi tespih (brojanicu),[sm=smiley36.gif]cak i u snu je prebire prsticima[sm=smiley36.gif]dekica je inace pamucna i bijela i imaju likovi rode, bubamare, krave i bambija na 4 coska. i nama je veliki problem kako je oprati i osusiti, operem je dok ne spava i staim na radijator da se brze osusi a onda bude prava frka kad je primijeti jer hoce da je skine onako mokru sa radijatora. i ja sam ljubomorna na dekicu jer se sa mnom rijetko mazi, a dekicu sve miluje i plazi njome po licu, smije joj se, ma nesto preslatko. ja joj kazem: draga dekica a ona je onda uzme milkiti i prislanjati uz lice
|
|
|
|