Mami Ali
|
Anonimna, ja rijetko kada odgovaram na postove i forum. Tek sada sam se i registrovala, ali me tvoja situacija zainteresovala jer i moj mužek radi u privatnoj školi. I kod mog muža su žene kolege. Ja sam iz Gračanice, možda se i znamo. Ali, nebitno. Ne brini bona. To nema apsolutno nikakve veze. Da radi sa milion muškaraca, bez ijedne žene, ako ima namjeru da te prevari, to će i uraditi. Ako je karakter i moralan lik, nema šanse, da je 100 žena oko njega. A iz svega što si napisala, čovjek te voli. A kao i ti, trudna sam i ja, čekam maju bebicu Razumijem te zbog toga, hormoni rade Opusti se ženo i uživaj. Ako si tako osjetljiva, onda imaš odličnog muža jer te jako dobro razumije i toleriše. Glavu gore. Malo mu se više pozitivno posveti, smiji mu se, veseli ga, popusti ga pričama i razgovorima, uživajte. Život je kratak. A ne znam da li radiš. Ja npr radim u građevinskoj firmi u kojo je frka uvijek, ama baš uvijek, tako da kad dodjem kući jedva čekam da muža zagrlim i priuštimo sebi opuštajuće ttrenutke. I ne razmišljam o prevari, to ne dolazi u obzir. Svi znamo šta to za sobom nosi, a njeruj mi i naši muževi znaju. Sve znamo za koga smo se udale. Zato uživaj jer kažeš da ti je mužek ok, fin, nježan, pa toleriši kad šta.
|