jasmin
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: emma.L Paranojaaaaaa uzela mi dušu . Ja zaista ne vidim veliki problem u ovim datumima, malo veći vidim u ovoj sumnji na prevaru (iako sudeći po onome što je rekla za čovjeka, sumnjam da bi moglo biti moguće), a najveći je u vašoj komunikaciji, i ja bih se prvo time pozabavila. Ode sve u vraga ako to odmah ne riješite. Kako netko reče ide dijete, odluke o liječnicima, hranjenju, čuvanju, odgoju, financijskim problemima koji će se samo više komplicirati (osim ako ne dobijete premiju). A mi smo uveli pravilo kod prepirki: Nema spavanja dok se ne riješi. Pa ako je normalno, sjest ćemo odmah i razgovarati, a ako ćemo težim putem, neka traje danima, ali nitko oka sklopiti neće dok se ne riješi. Neću ja nasekirana spavati . A moj muž, čim mu nešto nije po volji u razgovoru, skoči, prorade mu živci i legne. Kad ja pokušam nastaviti sa razgovorm jer isto tako ne bih da spavam nasikirana, odnosno ne spavam čitavu noć, on mi samo kaže-pusti me, hoću da spavam i ponaša se ko đubre. Ima puno do mene, al je on koliko pažljiv, toliko i sebičan. Tada njega nije briga crkajem li ja od sikiracije ili ne. Nemoj se ljutiti,ali ja ovo nikada ne bih mogla reci za covjeka kojeg volim.Uostalom,kada bih ovako na njega javno rekla,ne znam kako bih ga sutra,kad sve bude ok,pogledala u oci?!? Draga,najbolje je da ne rjesavas problem ovdje,jer se situacija samo komplikuje.Sve vise iznosis detalja koji su nepovezani sa onim zbog cega si otvorila temu.Bilo kako bilo,zelim ti da sto prije rijesis svoje probleme i budes sretna supruga,trudnica i poslije mama.