mirnac -> RE: Imaju li doktori vremena za razgovor (23.7.2008 13:26:58)
|
Stvarno cudno kako imamo razlicita iskustva s istim ljudima. Mijenjaju se ko' vrijeme. Ja od 2003.godine idem kod Mehmedbasica (prije 1 godisnje, a sad u trudnoci svaki mjesec). Prema meni je uvijek bio isti, i kad sam prije na redovan pregled isla i sad sa mojim bebama. Izuzetno strpljenje ima, svaku glupost i sitnicu koju ga pitam, sjedi i odgovara, i mm ga isto ispituje svasta, i kad mi sami odlucimo da je dosta, onda nas isprati i zove drugog pacijenta. Nije bitno je li jedno u cekaonici, ili 10. I isto nije bitno ispitujemo li ga u vezi beba ili prije trudnoce u vezi nekih manjih infekcija. A nemam nikakvu privatnu vezu s njim, niti sam mimo racuna ikad ista platila ni odnijela. Imam kolegicu koja s Mehmedbasicem ima potpuno isto iskustvo kao ti amelaa, i bas mi je zao bilo, ali eto ja sam imala srece do sad. Sta li ce biti kad stignem u bolnicu!? jabuka1, mamina prijateljica je isla malo kod Mehmedbasica, pa poslije kod Divanovica i bilo joj je jednako ugodno i zadovoljna je obojicom. Tako da ne znam sta da ti kazem, m.
|
|
|
|