veeseelaa -> RE: neugodna situacija (8.2.2011 11:05:45)
|
IZVORNA PORUKA: mamabb IZVORNA PORUKA: veeseelaa ne mislim ništa, ja sam na distanci s ljudima, moje dijete se neće svakodnevno družiti sa djeverovom djecom, iskreno nikada se ne bi dovela u takvu situaciju kao ti draga S Prosto bi crkla da mi tako neko djetetu zaključa vrata ispred nosa, jer ja sam takva, zato uvijek pazim da se ne dovedem u višak situaciju Sori što ja vako direktno al me nerviraju ta preseravanja sa zaovama, jetrvama i ostalima... nikad na dobro takva intenzivna druženja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Ovakvo pravilo, u mom slučaju, bi važilo, samo ako je isti odnos s djecom od mog brata/sestre, u suprotnom mi je ogavno. Nikad ne bih mogla biti takava. Uostalom,smiješno mi je djecu razdvajati,pa to su joj braća i sestre, a tako i učim svoju L. A,ukoliko bih primjetila da neko moje dijete odvaja onda bih i ja okrenula ploču! pa naravno, s tim što treba uzeti u obzir da je djetetu ugodnije možda s ovim ili onim rodjakom, njihove približne godine starosti i sl
|
|
|
|