proud mom -> RE: Kako ponovno početi sa seksom? (16.8.2008 20:48:54)
|
hehhehehehehhehe, slatka si draga moja idana... zar nisi primjetila da puuuno nas moli Boga da mu prođe "ne volja za sex-om" a ti suprotno... preslatka si... nego, drago mi je da sam ti pomogla bar malo i kako rekoh, nemoj ti da se brineš oko toga da on tebe više ne voli, nego počni da smišljaš kako ćeš prevazići "krizu" koja će te uhvatiti poslije poroda kao i sve nas ostale; tad ti nećeš biti za a on će se pitati zašto... zato već spremaj neku spiku pa neka se nađe... ljubim... a što se tiče slikanja... ma jooooj.... ja se slikala, ali šipak naga... strpala sam se u neku svoju prijašnju super seksi spavačicu i napravila par slako-smiješnih poza i sent [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] kaže da mu je skroz cool i da shvata zašto sam odbila da se slikam potpuno naga... uostalom, daj šta daš... kaže: "Prihvatiću sve što ćeš mi dati; možeš zamisliti kako mi je! K'o Muji u Iraku..." i ja ga pitam kakvom crnom muji, a on meni ispriča vic: (moram vam ga ispričati da se malo ismijete; dosta nam je umora i ovako; nadam se da se administratori neće ljutiti): Otišao Mujo u Irak da radi. Prošlo 6 mjeseci i kako u Iraku nema "nemorala" ni u kom smislu te riječi, "zasvrbilo" Muju i to opasno... Šta će jadnik, izađe na ulicu i tamo vidi neku "ninđu" i čap, uhvati je za dupe... Kako je Mujo sav baksuzan, iza njega stoji drot i odmah Muju za vrat... Nalupa ga dobro i odmah na sud... Došli oni tamo, Mujo prvi slučaj. Pita sudija drota: "Šta je ovaj uradio?" Kaže drot: "Dragi sudija, možete misliti??? Ovaj ovdje manijak je usred bijelog dana, na sred ulice uhvatio za dupe jednu od naših poštenih, prepoštenih žena!" "Uuuuuuuuuu"- kaže sudija... "Teška situacija. Murate!!!"- viče sudija, kad ono tamo iz neke sobe izlazi neki ogroman lik, pun mišića, sa velikim brkovima i glavom k'o u bika... Mujo se prosro čim ga vidio... "Slušaj Murate... Ovog ovdje gospodina ćeš kazniti tako što ćeš ga jeb... kao što nikad nikog nisi!!!" " Joooooj nemoj časni sudija majke ti!"- kaže Mujo... Nije to za mene... Kaznite me nekako drugačije... Gdje ćete to... Šta ću kad mi rodbina i prijatelji saznaju za to??? Joooj ko će živjet od sramote!!!" "Ma ni jedne!"- kaže sudija. "Još sam bio preblag prema tebi...Sjedi tamo i ćuti!!! Sljedeći!!!"- kaže sudija... "Šta je ovaj uradio???"- pita sudija drota. "Dragi sudija, možete misliti. Ovaj ovdje je spavao sa ženom svog prvog komšije." "Uuuuuuuuuu"- kaže sudija. "Teška situacija. Murate!!! Ovog ovdje gospodina ćeš jeb... a zatim ćeš mu odsjeći "alat"... Sljedeći!!!" Opet ista priča. Kaže drot: Časni sudija, možete misliti. Ovaj ovdje je spavao sa čerkom svog rođenog brata!" "Uuuuuuuuuu"- kaže sudija. "Murate!!! Ovog ovdje gospodina ćeš jeb... a zatim ćeš mu odsjeći "alat", a potom i desnu ruku do ramena!!! I hajd sad, svi napolje, dosta mi je za danas!!!" I tako se oni pokupe i idu za Muratom na izvršenje kazne, kad jadni Mujo povuče Murata za rukav i kaže mu: "Murate??? Jesi li ti to dobro zapamtio???? Mene treba samo da jeb...!!!" eto žene moje slatke... jadni mujo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|