sporty mamaa
|
IZVORNA PORUKA: dzejla2012 pa ne znam baš draga šta bi tebi pomoglo,tvoja je beba veća i trebalo bi da spava.probaj da je staviš kasnije da spava,ako zaspi oko 20,zabavi je do 22 sata.ili daj joj nešto hranjivije da pojede,da je sita,ako se budi zbog jela.beba treba znati razliku između dnevnog i noćnog spavanja,kad spava po danu,neka bude svjetla soba i pomalo buke,da ona uprati da je po danu buka a kad je noć da je mirno.nemoj držati nikakvo svjetlo upaljeno.nadam se da sam ti bar malo pomogla,ili je jednostavno ona takva beba,i moj E je kao mali bio takav.ustajo u zoru,i sjedili bi smo ja i on do svanuća,kad on zaspi ostali se bude i tako nisam mjesecima spavala rahat.ali to je bilo i on sad ima skoro 7 godina i spava ko topić . Ona po danu spava u dnevnom i to uvijek u graco ljulji, upaljen je tv non stop a i mi normalno pricamo. Mozda je nas problem sto ona spava po danu dva puta, alui ja joj pokusam izbacit jedno spavanje ne ide, ona jednostavno legne gdje bilo i zaspe pa i sjedeci kad njoj dode Sinoc mi spavala jednom popodne i ja je pokusala odrzat do 9 budnom al jok zaspala mi u hranilici oko 7h i samo me zeznula dobro. Inace znam da nije gladna, vode joj dadnem kad se probudi malo popije, jede bas dobro, sinoc je oko 9 i po jela abc i kruha, cijelu snitu tako da sigurno nije gladna. Ali tako nemirno spava, meni se cini sinoc da se budila svako 10 minuta, okrene se na stomak, pa na leda, pa na bok, pa lupa nogama, pa kenjka, pa onda opet zaspe, pa sve tako u nedogled. MM poludio a ja mu nedam u dnevni, jer kontam smantacu a otpuzace mi i tresnut na pod. Probala sam i onaj metod da je pustim da place, ali to ne pije vodu, ona se popne na svoj krevet i vristi, udara, skace, drma one reset_ke, ma nemoze se to slusat. Jednostavno se zacene i onda mi probudi i starije dijete. Jedino sto doji po noci, ali ni to sad bas previse, meni se cini da mi je mlijeka skroz nestalo pa je i to ljuti. Ma nemam pojma sta da radim.
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 16.10.2012 13:02:06 >
|