Emancipirana -> RE: Blago krvarenje u cetvrtom mjesecu trudnoce (3.9.2014 15:08:47)
|
Moja poseteljica je bila niska,cijelu trudnocu sam prelezala a od toga par puta bila hospitalizirana.Krvarila sam i prvi i drugi trimestar i mirovala do poroda.Porodila sam s eprirodno jer se posteljica podignula 2 cm od usca ali i dalje se smatrala nisko lezecom posteljicom.Molim vas mirujte,mirujte i mirujte.Niska posteljica nije za zezanje,kod vas jos ima vremena da se podigne ako Bog da.Voznja autom je pogubna za niske posteljice kao i svaka druga aktivnost.Samo mirovanje dok se ne podigne,jer koliko vidim vi i krvarite.Necu vas plasiti ali ako sam ja mogla prelezati skoro devet mjeseci mozete i vi par nedjelja dok se ne vidi konacno stanje posteljice.Dijagnoza placente previe ili nisko lezece posteljice se konacno daje oko 27 sedmice,nadam se aBd da vi necete biti s tom dijagnozom.Molim vas jos jednom da mirujete,posebno jer beba sad raste i razvija se i jace pritisce posteljicu koja je ionako niska.Ako imate dodatnih pitanja slobodno se javite.Sretno uz Boziju pomoc...
|
|
|
|