Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Draga moj Ada, nemam rijeci da napisem kako sam se osjecala kad sam cula da si svog andjelka donijela na ovaj svijet, i nemam rijeci da ti napisem sve ono sto vam zelim, zato cu vam reci da vas puno volim, i da vam dragi Allah podari sve na ovom svijetu sto pozelite..... Ljubim vas puno..... Mila moja od srca ti cestitam.....
Mile moje od srca vam HVALA na cestitkama i lijepim zeljama!!!!! Zaista ste me dirnule i obradovale. Ljubim vas sve redom, a i Asja salje poljubac. Ovih dana cu gledati i da stavim koju slicicu da vidite i moju princezicu. Pusa
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Odabir muskog imena Arminaa
Drage moje, ocekujemo djecaka, a suprug i ja se jednostavno ne mozemo sloziti oko imena. Tako da sam se sjetila vas, znam da cete nam pomoci da odaberemo ime koje ce se svidjeti oboma.
Ernan (15%)
Adin (18%)
Emran (8%)
Adian (16%)
Džanan (6%)
Ammar (37%)
Broj svih glasova: 142
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!