Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kakav je avatar osobe iznad vas? 15.1.2011 21:21:50
koka i po
jedna posebna veza izmedju majke i djeteta kroz dodir... nevezano za avatar.....mjeseceva pratilja..neko ko nas posmatra iz sjene,dubokouman ,human i uvijek spreman pomoci.
RE: Kakav je avatar osobe iznad vas? 15.1.2011 21:40:50
Anoniman
Koka,tvoj avatar me asocira na Michaela Jackson a i na neke videoigirce joooj,meni je bolje da se ne javljam na ovu temu a šta bi,kažem ono što vidim,nisam sad neki stihoklepac
RE: Kakav je avatar osobe iznad vas? 16.1.2011 11:04:38
Mirkica
ljubav majke i djeteta
RE: Kakav je avatar osobe iznad vas? 16.1.2011 11:22:38
jasmin
Kapljice...kada u kamen kapaju...jednom naprave trag,a u srcu ove zene je ostao prekrasan trag vjecito urezan...da mirise proljetnim kapljicama i da je ohladi na Dan kada joj hlad najvise bude potreban.
RE: Kakav je avatar osobe iznad vas? 16.1.2011 11:41:35
Mjeseceva Pratilja
She's got eyes of the bluest skies As if they thought of rain I hate to look into those eyes And see an ounce of pain Her hair reminds me of a warm safe place Where as a child I'd hide And pray for the thunder And the rain To quietly pass me by..
RE: Kakav je avatar osobe iznad vas? 16.1.2011 12:47:23
tekja
Za ruku vodim te, i šapćem "Ne boj se". Kroz zemlju divova, i riđih zmajeva, ispod košulje, stežem evanđelje, s dvije krijesnice, za našu ljubav borim se.
Od sveg zla, čuvat ću te dušo ja. Od sveg zla, čuvat ću te dušo ja.
RE: Kakav je avatar osobe iznad vas? 16.1.2011 13:07:58
Hanady RR
Iman83: Nježnost...neki su dani u žvotu baš neponovljivi jer ova stopala svaki dan su starija i veća...a ova mala tako su nježna i mila