|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  879 880 [881] 882 883   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.7.2011 12:51:29   
star
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: star

tickeru 31 puna sedmica..sutra kao u 8.mj ulazimo a  po pregledu(uzv) danas pune 33 sedmice i nije mi termin 28.09. nego 14.9. da li to oni oderde po velicini, tezini, razvoju bebe i da li da to vodim kao termin ili da se drzim starog termina??? meni je svejedno al eto user posted image

Prvi je termin matematika, a UZV je nešto realniji jer uzima u obzir realnu veličinu bebe. A ti se možeš poroditi u prije UZV termina i poslije matematičkog, i unutar ova dva :) Sretno i hairli user posted image

user posted image onda je bolje da ne razmisljam user posted image user posted image samo da mazim bebacu...koja usput receno danima vec ne miruje..prije je preko dana bio miran, spavao a nocu lumpovao...sad mu se izgleda ni danju ne spava user posted image user posted image hvala Lejla Ka

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 22001
27.7.2011 12:54:19   
Anoniman
Selma meni uopste ne budu masne, samo da se dobro ucvrci ulje, ako nije dobro ugrijano onda masne budu.

Odoh zene kucu raspremati, dijete mi po prasini pocelo slova uciti user posted image . Sestre mi iz Holandije dosle i otisle pravo na Pag, a ja nemam pojma da li su mi rekle da ce danas ili sutra kod mene, a znam da su rekle koji dan, a nedostupne na tel user posted image . Ja sam stvarno puklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu star)
  Neposredna veza do poruke: 22002
27.7.2011 12:54:26   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Ja maksuz natjeram mm da odemo u Ilidzis na ustipke, luda sam za ustipcima i sirom user posted image Bas cu ove probati u subotu ujutro za dorucak, jedva cekam

Ohohoh kako to da te nikad nisam srela tamo user posted image user posted image user posted image user posted image  mozda smo i sjedile sto do stola al nijedna nije skontala user posted image user posted image

Uh meni bio malo jedan mali paradajz za dorucak i pecivo i sad se popravila zvrkom tik..... i ne mogu da disem.... user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 22003
27.7.2011 13:00:09   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

Ja maksuz natjeram mm da odemo u Ilidzis na ustipke, luda sam za ustipcima i sirom user posted image Bas cu ove probati u subotu ujutro za dorucak, jedva cekam

Ohohoh kako to da te nikad nisam srela tamo user posted image user posted image user posted image user posted image  mozda smo i sjedile sto do stola al nijedna nije skontala user posted image user posted image

Uh meni bio malo jedan mali paradajz za dorucak i pecivo i sad se popravila zvrkom tik..... i ne mogu da disem.... user posted image

Mi stalno dole idemo, ustipci i kljukusa uh user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22004
27.7.2011 13:00:50   
Anoniman
I ja cesto odem dole user posted image

(odgovor članu Anica1)
  Neposredna veza do poruke: 22005
27.7.2011 13:07:06   
enči80

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

moj hasimce vec zagledo jednu curu iz mostara user posted image user posted image user posted image

Ma,batali ti touser posted image user posted image ,kod mene će hašim možda imati birati između 2 djevojke ha jauser posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 22006
27.7.2011 13:11:53   
Sensia

Mene bas nervira ova bol u donjem dijelu stomaka user posted image Jel moguce da bi to moglo znaciti skracen grlic ili prerano otvaranje?? user posted image user posted image

Anice, koliko ja znam da skracivanje grlica "ne boli"
Sad si se ti prepala i mislis na to jer ti je dr spominjala serklaz ali vjeruj mi da je to dio redovne kontrole tj. da ona svima to spomene prije 24 nedelje ukoliko dodje do skracenja da se radi serklaz....
Samo ti pijuckaj caj i pravo kuci poslije posla i lezi odmori

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 22007
27.7.2011 13:13:43   
Anica1

Mene bas nervira ova bol u donjem dijelu stomaka user posted image Jel moguce da bi to moglo znaciti skracen grlic ili prerano otvaranje?? user posted image user posted image

Sad si se ti prepala i mislis na to jer ti je dr spominjala serklaz ali vjeruj mi da je to dio redovne kontrole tj. da ona svima to spomene prije 24 nedelje ukoliko dodje do skracenja da se radi serklaz....

Bas me konstantno boli, nema prekida user posted image Pijem brusnicu evo cijeli dan, trcim u wc... Najcudnije mi je sto pri mokrenju nemam nikakvih bolova kao sto bude kod upale

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22008
27.7.2011 13:16:39   
Sensia
Ama nahladila si se garant, pa gledaj koliko se temp spustila bila zadnjih dana....
jesi popila apaurin i jos te boli ili ?

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 22009
27.7.2011 13:19:15   
Hannica
Joj cim doces s moranja odmah hiljadu problema.user posted image Vodila Hanu doktoru,nesto mi kasljuca vec duze vrijeme,uvecani joj krajnici,opet smo na antibioticima.Mz tek podigo moj nalaz UK,jos ga nije donio kuci ali kaze da je na svakom nalazu druga baja.Sutra idem na UZ bubrega,valjda ce tu biti nesto dobro.user posted image Ja i bebice se osjecamo odlicno,vrte se stalno.Na moretu sam se bila zabrinula za bebu B,ucinilo mi se da se dugo ne vrti,ali dobra je sad,zivnula pravo,valjda bila umorna od puta.user posted image
Ima li sta novo ovdje,jel se neko poslije palachinken porodio?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 22010
27.7.2011 13:21:58   
Anica1

Ama nahladila si se garant, pa gledaj koliko se temp spustila bila zadnjih dana....
jesi popila apaurin i jos te boli ili ?

Popila sam pola, kako mi je rekla ali jedva cekam kuci da bjezim, nikako mi ne odgovara dok sjedim. Ujutro cu dati urin pa cemo vidjeti ima li kakvih upalica.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22011
27.7.2011 13:23:44   
mea29
evo hannice user posted image user posted image ja jucer pitam za tebe...drago mi je da su bebice dobro user posted image user posted image

sensia ti opet izazivas sa tikvenicom...gdje ce ti dusa user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 22012
27.7.2011 13:28:28   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

evo hannice user posted image user posted image ja jucer pitam za tebe...drago mi je da su bebice dobro user posted image user posted image

sensia ti opet izazivas sa tikvenicom...gdje ce ti dusa user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo sam cekala kad ce neko primjetiti user posted image

A i tebe sutra ako Bog da sticker prebacuje pa mi kkrivo jer ti imas stelu, a nas dvije smo bas u koji dan bice bodrenja ako Bog da i puhtanja kad usitni

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 22013
27.7.2011 13:29:57   
teacher75
evo i mene na ovoj temi, nadam se da cemo se lijepo druzitiuser posted image usli smo u 9. sedmicu,termin je 6.mart. razlika izmedju dvoje djece ce abd biti 2 godine i 5 mj. planirali smo cekati jos par mjeseci al eto desilo se malo ranije. trenutno me najvise muce mucnine i brige kako cu oko lane u ovakvom stanju, al valjda ce proci uskoro

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 22014
27.7.2011 13:40:50   
Anoniman
Teacherko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 22015
27.7.2011 13:42:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Teacherko user posted image user posted image user posted image user posted image

i tebiuser posted image user posted image user posted image s tobom se necu jos dugo druziti na ovoj temiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22016
27.7.2011 13:43:36   
Anoniman
Ma ja ako budem imala vremena za forum od djecurlije necu ja ici sa teme user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 22017
27.7.2011 13:44:56   
mea29

IZVORNA PORUKA: mea29

Samo sam cekala kad ce neko primjetiti user posted image

A i tebe sutra ako Bog da sticker prebacuje pa mi kkrivo jer ti imas stelu, a nas dvije smo bas u koji dan bice bodrenja ako Bog da i puhtanja kad usitni

kako cu te sutra izazivati...tralalalalalalalal joj kad dodje oktobar aBd pa ja i ti stanemoi kukati....ti bi mogla i prije mene posto je djevojcica...uh uh uh....vidjet ces da ce ovaj moj ljedohan ostati do kraja, osim ako ne bude debeli na mamu pa krene ranije :)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22018
27.7.2011 13:49:07   
Sensia
hehehe mozda se budemo bodrile na GAK-u user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i tada ces mi nabacivati na nos ovaj sticker

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 22019
27.7.2011 13:50:30   
Hannica
Evo mojih urino-kultura

Prva- proteus vulgaris 10^6
Druga-proteus mirabilis 10^4
Treca-proteus vulgaris ESBL soj 10^5

Jel ovo strasno ili se meni cini.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22020
27.7.2011 13:56:06   
mea29

hehehe mozda se budemo bodrile na GAK-u user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i tada ces mi nabacivati na nos ovaj sticker

ja cu u vojnu ali bit cemo na vezi  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22021
27.7.2011 13:59:50   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Hannica

Evo mojih urino-kultura

Prva- proteus vulgaris 10^6
Druga-proteus mirabilis 10^4
Treca-proteus vulgaris ESBL soj 10^5

Jel ovo strasno ili se meni cini.user posted image

Broj bakterija u datoj količini urina obično se procijenjuje:
  • Procijenjeno je da 100,000 ili više bakterija na milimetar (ml) urina izaziva infekciju.
  • Broj od 100 do 100,000 bakterija u ml urina, može biti iz dva razloga.Prvi je da zaista postoji infekcija, a drugi da je uzorak kontaminiran (zaprljan izvana) tokom uzimanja. Vjerovatno trebate ponoviti urino kulturu).
  • Ako je broj 100 ili manji infekcija je malo vjerovatna.

ne znam moze li ti ovo sta pomoci, cini mi se da ti je ova prva losa a ove dvije su u granici user posted image
Sad ce se jelena javiti ona garant zna user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 22022
27.7.2011 14:30:26   
mamina princeza
Ja samo d avam kazem d aj emeni i teacher za sad isti termin hihihih :)) Ako bog da samo da budeo dobro i zdravo :) 

< Poruku je uredio mamina princeza -- 27.7.2011 14:31:41 >

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22023
27.7.2011 14:30:51   
mamina princeza
...

< Poruku je uredio mamina princeza -- 27.7.2011 14:31:11 >

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 22024
27.7.2011 14:34:34   
Bebica11

Bas me konstantno boli, nema prekida user posted image Pijem brusnicu evo cijeli dan, trcim u wc... Najcudnije mi je sto pri mokrenju nemam nikakvih bolova kao sto bude kod upale

Hmmm rekla si da te bolilo i prije pregleda, da je do grlica vidio bi dr da se skratio ili nesto jer se to vidi na uzv, vidio bi i kontrakcije

jedino da nisu neke blage kontrakcije koje te hvataju i popustajuuser posted image ili mozda ima veze s tvojim miomom kako bebica raste da je dotakla nesto gdje bi te zabolilo? Jesu li ti to pratili?

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 22025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  879 880 [881] 882 883   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  879 880 [881] 882 883   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *