|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  864 865 [866] 867 868   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
25.7.2011 14:27:38   
Anica1
U pola 4

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21626
25.7.2011 14:28:15   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Anica1

Mi jos maloooo i user posted image na pregled. Pijem narandzu, nece li ovo malo malo poskociti i rasiriti nogice user posted image user posted image

jupiiiiiiiiiuser posted image

sto prije se javi na rr

znas da sam ja ovdje dezurna user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21627
25.7.2011 14:29:02   
Sensia
IZVORNA PORUKA: gerberka

hvala drugarice moje user posted image  koliko sam pozurila, sad kad me naruci uhvati me trema user posted image  

ma nista trema, samo pozitivne misli. I da znas to je jedan extra pregled jer tad prvi put vidis svoju bebanu ono bas u komplet izdanju.... a kako ima prostora samo mase rukicama i nogicama....mase svojoj mamari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je to bila preslatko iskustvo tako da nisam ni cula kad je dr govorila koliki je nuhalni user posted image  ma sve ce to ako Bog da biti ok!
Mahni bebari od nas user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21628
25.7.2011 14:29:30   
gerberka

U pola 4

sreeetnooo user posted image user posted image user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21629
25.7.2011 14:30:06   
Sensia

Mi jos maloooo i user posted image na pregled. Pijem narandzu, nece li ovo malo malo poskociti i rasiriti nogice user posted image user posted image

ne zaboravi red cokolade user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21630
25.7.2011 14:30:49   
gerberka
sensia..hvala ti na ovom postu! i objasnjenju user posted image  pocinjem da se radujem user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21631
25.7.2011 14:31:01   
Anica1
Uzela i cokoladu user posted image user posted image Sve spremno poslje soka user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21632
25.7.2011 14:32:38   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: gerberka

hvala drugarice moje user posted image  koliko sam pozurila, sad kad me naruci uhvati me trema user posted image  

ma nista trema, samo pozitivne misli. I da znas to je jedan extra pregled jer tad prvi put vidis svoju bebanu ono bas u komplet izdanju.... a kako ima prostora samo mase rukicama i nogicama....mase svojoj mamari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je to bila preslatko iskustvo tako da nisam ni cula kad je dr govorila koliki je nuhalni user posted image  ma sve ce to ako Bog da biti ok!
Mahni bebari od nas user posted image user posted image

isto je i sa mnom bilo

nuhalni sam PROCITALA naknadno na papiruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21633
25.7.2011 14:42:32   
Sensia
uh jos sahatak na poslu i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jedva cekam

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21634
25.7.2011 14:51:16   
drznica
Jos 40 min. na poslu jeeeeeee...nisam 15 dana odmarala...kako su ovi godisnji odmori pa narađuejm bas mi muka.

Anice, sretno na pregledu, nadam se da ces bolje vidjeti nego ja...mada sad kad gledam snimak sve mi je nekako jasnije i bolje, onako na brzinu od srece ne znam sta je sta hahhaha.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21635
25.7.2011 14:51:29   
gerberka

Uzela i cokoladu user posted image user posted image Sve spremno poslje soka user posted image user posted image

za sta je cokolada user posted image user posted image user posted image  joj, pod punom ste opremom user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 21636
25.7.2011 14:52:06   
Selma.A.M
Ajde koja  se makar malo razumije u nalaze krvne slike neka skokne na ovu temu http://www.ringeraja.ba/forum/m_108258/mpage_3/key_/tm.htm#

i objasni  mi neke stvari user posted image ..........Nešto mi sve gotovo podvučeno na nalazu kao nisko ili visoko user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 25.7.2011 14:53:24 >

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 21637
25.7.2011 14:56:36   
gerberka
selmic, ja sam sad gledala..pojma nemam za te skracenice....iih..

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 21638
25.7.2011 15:25:33   
Bebica11
selma sacekaj jelu

al urin ti je ok, po ovim fazonima...sad neke skracenice ne kontam, ove ispoduser posted image

a imas i na toj temi skvo sto je stavila, malo ROVIIII nemoj da ti je mrskouser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 21639
25.7.2011 15:32:23   
palachinken
Drugarice moje, samo da vam mahnem, tipkam u nekom polustojećem položaju, ne mogu još sjediti od rane user posted image Mahdi spava, upravo je jeo pa se sad izvrnuo ko sultan. Selma, Jelena, jel tako, vi ste slijedeće - SRETNO! Isto tako i ostalima user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 21640
25.7.2011 15:34:11   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: palachinken

Drugarice moje, samo da vam mahnem, tipkam u nekom polustojećem položaju, ne mogu još sjediti od rane user posted image Mahdi spava, upravo je jeo pa se sad izvrnuo ko sultan. Selma, Jelena, jel tako, vi ste slijedeće - SRETNO! Isto tako i ostalima user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

na momenat pomislih, pa gdje je ova zena do sad, dok se ne sjetih da si rodilauser posted image

blago se tebi, da ti bude hairli i da jos mnogo lijepe djecice rodis kad si tako lahke trudnoce i poroda :*

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 21641
25.7.2011 15:40:13   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ajde koja  se makar malo razumije u nalaze krvne slike neka skokne na ovu temu http://www.ringeraja.ba/forum/m_108258/mpage_3/key_/tm.htm#

i objasni  mi neke stvari user posted image ..........Nešto mi sve gotovo podvučeno na nalazu kao nisko ili visoko user posted image user posted image user posted image

Selmic ja znam da ne valja da ima proteina u mokraci ali ovo ostalo mi se cini ok, po mom skromnom znanju user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 21642
25.7.2011 15:45:40   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: palachinken

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 21643
25.7.2011 16:10:31   
animagical
hej zene, ja bila, obavila, dosla...nacekala se koji sat-prva dr koja me primila je rekla da mi ne zna pomociuser posted image i da sacekam njenu seficu koja je uze specijalnostiuser posted image pa sam i nju cekala koji sat... ugl zasad sam dobro, pocecu clexan 40mg dogovoricu s masicem gdje cu ih nabavljati...em skupi em ih nema...aliuser posted image jedna divna vijest-posto bi i od carskog imala veliki rizik od tromboze, dr kaze dozvoljava vaginalni poroduser posted image user posted image user posted image user posted image ja je ugnjavim da mi to i napise na nalazuser posted image user posted image user posted image jupiiiiiii
ugl idem kod masica u petak, pa cu da mu gurnem pod nos ovaj nalazuser posted image   nisam nista citala, sva sam nekakva...ma sretna, i umorna...ko da su mi dali ne znam stauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21644
25.7.2011 16:13:26   
Skvo RR
Bravo animagical...bas mi je drago za prirodni...Ja iza prvog idem na GAK kod kardiologa...doktor mi hoce i taj nalaz sa GAK-a, pa ako prodjem i njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..i ja cu akoBogda prirodno...kaze mi doktor da najvjerovatnije mogu..ali just in case....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 21645
25.7.2011 16:13:58   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Dobrodosli novi kolacici user posted image ... lijepe trenutke sa nama da imate user posted image

meni dosla sveki pa sam user posted image , tako se zeni obradujem kao da mi je rodjena majka. Trebalo bi aBd biti tu dok ja ne izadjem iz bolnice, Ana ce sa njom ostati, tako da sam sad mirna i sutra porod da krene...milim moze i prekosutra dok torbu spakujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jelena kada ideš u bilnicu??? Drago i je čut da se neko tako sveki
De mi reci, jesi ti jela mozzarellu u trudnoći?? Smi je li se ona jest u trudnoći??

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21646
25.7.2011 16:14:27   
ciciban26
Aniceeee cekamo utiske,nadam se da je uspjelo budjenje cokoladom i sokom..
Gerbo sretno na pregledu vecerasuser posted image

Nove zemske dobro nam dosle user posted image user posted image

Sto se tice vjezbica za trudnjace,ja definitivno od narednog ponedjeljka krecem. E sada dali mi treba nesto posebno od opreme ili sl. i ako neko moze da mi potvrdi da li se vjezbe u DZ na Otoci odrzavaju ponedjeljkom od 16.30h... Drznice i ostale BUJRUM user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 21647
25.7.2011 16:19:37   
animagical
vidim imacu raje za vjezbe na otociuser posted image user posted image user posted image user posted image jesu preko ljeta su od pola pet u pon i petkom ujutru u pola 11user posted image traju dva sata da se ne zeznete kao ja da vas neko cekauser posted image ja cekala da izmolim prirodni porod pa da krenem fino iciuser posted image user posted image user posted image hoce ko sa mnom?
skvo...ja sam bila tako dosadna dok mi nisu popustili za prirodni poroduser posted image dodusa napisala je vaginalni, valjda ce biti i prirodniuser posted image mislim bez indukcije...kaze clexan je kratkog djelovanja, slobodno na prirodni, krvare zene i bez njegauser posted image ja ko na krilimauser posted image i tebi zelim da uganjas tu posljednju dozvolu za poroduser posted image user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 21648
25.7.2011 16:22:23   
Lejla Ka
Ciciban, u sali se skidaju cipele, tako da računaj da obučeš ili imaš na nogama neke čarapice, da nisi bosa. Ako planiraš raditi vježbe ponesi ili obuci nešto udobno za umjereno istezanje. Nisu to neke đipalačke vježbe, više je to neko mirno pomjeranje i istezanje, ali je lakše raditi u elastičnoj odječi nego u krutoj.

Jako je lijepo, ja bih sad opet išla makar nisam trudna :)

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 21649
25.7.2011 16:32:07   
ciciban26
Lejla Ka hvala puno user posted image ,da ne dodjem tamo kao s Marsa user posted image . Ja i ne bih smjela neke kako kazes đipalačke vjezbe zbog niske posteljice ali to istezanje je ok.. A i sve sto cujem,od tehnike disanja pa do uputa o dojenju,ne moze da skodi user posted image user posted image jedva cekamuser posted image user posted image

Animagical mi se prijavljujemo na spisak raje za vjezbice... Zajedno smo jaci user posted image user posted image user posted image
Drago mi je da je kod doktora proslo ok i da si se izborila za prirodni porod user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 21650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  864 865 [866] 867 868   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  864 865 [866] 867 868   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *