|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart)
8.2.2011 19:25:47   
sarah
Gdje ste trudne zene? Kako ste danas?
Ja sam super, bila sam na kontroli. Sve je uredu hvala Bogu samo me dr. malo uplasio kad mi je rekao da bi beba mogla imati na kraju oko 4 kg. Mada sam i pretpostavljala da bi mogla biti krupnija beba.
Bebach je konacno poceo liciti na bebacha a ne na vanzemaljca kao do sada user posted image
I dobila sam dobila pohvale od dr. za kilazu user posted image  
Evo kupila sam sebi loptu za pilates pa cu malo da se razgibavam i foliram user posted image
Gagach, sunce, vidimo se sutra aBds na vjezbama. Vilo, hajd se i ti dogegaj nekako, jedinstvena prilika prije poroda. Medi, a vrijeme je konacno da nam se i ti pridruzis user posted image
Nedo, pa gdje si ti? Cestitam na ulasku u 8. mjesec, ja sam vec usla i cekala sam tebe i gagach da mi se pridruzite.
Poslije ovih februarskih i martovskih trudnica mi smo na redu user posted image
Stefania, kako prodje pregled? Jesi li ogladnila dok si se vratila? user posted image
Cestitam novopecenim trudnicama i zelim im laganu i ugodnu trudnocu.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1351
8.2.2011 19:25:55   
neda 30
IZVORNA PORUKA: neda 30

Imala bih jedno pitanje vezano za kolica

Zanima me gdje se u Tuzli mogu kupiti Chipolino kolica model Ultra? I  inače mislim da je jako slab izbor, pa bih molila moje drage mame i mame to be da me upute gdje je moguće naći veći izbor kolica?? Jer ja nisam u mogućnosti da puno hodam i tražim
quote]IZVORNA PORUKA: Simran

Jedino gdje sam ja vidjela u Tuzli je Turbo limač u Merkatoru i Dramar gore prema Slavinovićima ali sigurno će se javiti još mama  koje to znaju jer sam ja gledala nekad u novembru mjesecu i bilo je...

hvala draga, znam za njih al je izbor katastrofa, dramar još i nekako al TL .   Bingo na šićkom ima Graco i još neka, ali nigdje nisam vidjela Chipolino i li  Per Perego

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1352
8.2.2011 19:28:04   
sarah
Gagach, nek ti je sretan krevetic, nadam se da si zadovoljna.
I ja sam se ponovila sa kreveticem user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 1353
8.2.2011 19:30:38   
gagach

IZVORNA PORUKA: sarah

Gagach, nek ti je sretan krevetic, nadam se da si zadovoljna.
I ja sam se ponovila sa kreveticem user posted image

kako si se usutiiila ccccccc...gdje si kupila? cuj kod tebe velika beba hihihi a nikad ne bi covjek rekao kako ti je maaaji pupo:) manekenka nasa

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 1354
8.2.2011 19:32:12   
neda 30
Nedo, pa gdje si ti? Cestitam na ulasku u 8. mjesec, ja sam vec usla i cekala sam tebe i gagach da mi se pridruzite.
Poslije ovih februarskih i martovskih trudnica mi smo na redu user posted image

Tu sam ja, redovno pratim, al sam baš mi se neda tipkati iz ležećeg položajauser posted image !
Tačno, kada ispratimo februarske i martovske user posted image mi stupamo na scenuuser posted image pa ćemo to brzinom svjetlosti odraditi ako Bog dauser posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 1355
8.2.2011 19:42:10   
lejla80
IZVORNA PORUKA: mala20

Zeljela bih vas pitati da li je ikome radjen PAPA test u trudnoci? Meni je uradjen krajem 4/pocetkom 5 mjeseca, i sad sam cula da je to strogo zabranjeno u trudnoci i da ga nitko ne radi user posted image
pozz svima

Ja sam radila dva papa testa u trudnoći.Prvi mi je pokazao upalu pa sam poslije terapije morala raditi još jedan. Koliko sam ja informisana papa test je poželjan u trudnoći i dr. ga rade mnogo nježnije i pažljivije nego obično..

(odgovor članu mala20)
Neposredna veza do poruke: 1356
8.2.2011 19:42:46   
sarah
Gagach, znam dosta slucajeva gdje trudnice nisu bile krupne, a rodile krupne bebice.
Zato me nije toliko ni iznenadilo kad mi je dr. saopstio.
Ja sam svoj krevetic kupila u Zenici, tj. prijatelji su nam kupili i donijeli, tamo bilo puno jeftinije user posted image
I kod mene nije drveni vec mrezasti, tj. Graco putni krevetic. Nakon dugog razmisljanja odlucili smo se za taj.
Izgleda ovako, samo u drugoj je boji http://www.svezakucu.rs/www/largerimage2.php?id=10322&opnpc=pics/items/portal/big/10322.jpg
Kakav je kod tebe i gdje si kupila?

< Poruku je uredio sarah -- 8.2.2011 19:43:08 >

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1357
8.2.2011 19:46:33   
gagach
ja kupila u onoj iza katedrale bijeli drveni sa ladicama ispod neko je ubacio sliku na temi krevetic:) diiivan je:)user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 1358
8.2.2011 19:49:43   
sarah
sta je ovo, pola trudnica samo sa ove teme se opskrbilo u toj radnji user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1359
8.2.2011 19:56:24   
sanela.asja
gagach neka je sretna krevetic i da se bebica naspava u njemu user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 1360
8.2.2011 20:08:03   
RICI
da se i ja prijavim na ovu temu, gagach ja i ti smo blizu sa terminom , moj termin je 12 april al dr ocekuje do kraja marta pocetak aprila. Ja sam zaboravila kako se valjutati ko loptica trudna sam davno bila 2002 godine, bila mladja pa mi bilo lakse , sad bogami svaki dan sve teze i teze. Serklaz mi je uradjen u 4 mjesecu i od tada ne radim mirujem, nisam puno dobila na kilazi do sada 11 kg i evo trecu sedmicu stojim na istoj kilazi, al djaba opet me noge bole koljena najvise ma sva sam troma al gurati se mora. Jedva cekam da u ruke uzmem svoju princezu, nema ljepseg osjecaja od prvog susreta sa svojim bebacem. Sretno drage trudnice

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 1361
8.2.2011 21:55:22   
sunce27

IZVORNA PORUKA: sarah

I dobila sam dobila pohvale od dr. za kilazu user posted image  
Evo kupila sam sebi loptu za pilates pa cu malo da se razgibavam i foliram user posted image
Gagach, sunce, vidimo se sutra aBds na vjezbama. Vilo, hajd se i ti dogegaj nekako, jedinstvena prilika prije poroda. Medi, a vrijeme je konacno da nam se i ti pridruzis

user posted image za tebe i tvoju kilazu, ma ti si bas prava sretnica. Vidimo se sutra ako Bog da. Medi voljela bih da te vidim sutra...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 1362
8.2.2011 22:19:22   
gagach
Sarah pa da hahhaa kaze teta iz prodavnice da je taj krevetic jedan od najprodavanijih artikala:) stvarno je kvalitetan i masivan je sto kaze mm mogu ja spavati u njemu:)
RICI jao bas super u dan smo sa terminima...mada je i meni dr rekao da je moguce da ce ranije bebach:) ma neka su oni nama samo zdravi:) jel bas moras skroz da mirujes da lezis ili mozes da skitas?
Sanela.asja hvaaaalaaa ti:) kako si ti?

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 1363
8.2.2011 22:42:08   
RICI
pomalo izlazim sunce me mami sa sinom kupujem stvarcice za bebaca, al bi se trebale pricuvati u ovom 8 mjesecu posebno zene sa problematicnom trudnocom. Vidim da zene idu na vjezbe ja sam u prvoj trudnoci isla u MHs super bilo dok nisam prokrvarila u 7 mjesecu pa me morali podvezati i onda mi bilo strogo mirovanje, al sve proslo ok rodila sina koji sad  ima 8 godina.

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
06.04.2011. godine

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1364
8.2.2011 22:44:08   
RICI
kupili smo super komplet za izlazak iz bolnice cak i dekicu ima u hrasnu gdje azel za bebe pa u produzetku radnja, nedavno otvorena ima svasta za bebe. Ovaj komplet extra a nije skup 50 KM. eto malo informacija za mame koje se spremaju za bebace.

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
06.04.2011. godine

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 1365
8.2.2011 22:50:02   
Rimljankaa
ja sam sve bila pripremila za izlazak svoje bebe... Ali se u bolnici sve tako brzo odigra,sto mi je bas zamjerka za Jezero... jedna sestra povede tebe i ponese ti torbu,a druga nosi bebu. neko od tvojih donese stvari,i  nesto tipa hodnik,tu sestra presvlaci bebu i oblaci je u te stvari. Iza stakla stoji masa ljudi,koji cekaju druge zene da izadju i svi gledaju tu proceduru...

Sretno vam na vjezbama.. Ucite disati... Bas bi vas voljela vidjeti...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 1366
8.2.2011 23:29:49   
RICI
nova bolnica nova procedura,kad sam ja rodila 2002 u sobi gdje sam lezala mi obukli bebu, prva sestra sa bebom u nosiljci pa ja iza njih predala bebu tati ponosnom slikanje i hajde kuci.

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
06.04.2011. godine

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1367
9.2.2011 1:00:11   
idacha
caooos...

evo, opet na brzaka samo da se javnemo i mahnemo...
dosla da ''prospijuniram'' kakva je situacija..
Nejra, mila, prvenstveno da vidim kako si ti... sretnoooo
gagach, lijepo je ''cuti'' da si superiska.. :) user posted image user posted image user posted image za krevetac.. da ti bebarica sapava po cijeluuuuu noc u njemu, aBd...
sanela, ajsa, kako si nam ti, guras li?
palachinken, vezano za moj pritisak... ima dana kada bukvalno ne vidim na oci, ali u takvim slucajevima popijem supu iz kesice ili casu slaaaaaaaaane vode, pa malo dodjem k sebi... zeznut je nizak pritisak, skoro kao i visok... na pretproslom pregledu, kada mi je dr izmjerila pritisak, onako malo zabrinuta, rece ''dobro je, pa je prosao kriticni period za spontani''... ja se uvijek plasila visokog pritiska, a evo sada saznala da je nizak jednako opasan.. znam da ce rasti kako trudnoca bude odmicala... kako ti? kako glavobolje? nadam se da nisi meteoropata, pa da i stim deveras, kao ja :(
sunce, cestitamo i mi na 9 mjesecu... proleti sad pa sad... tako ce i prva godina, vidjeces, aBd...

ja sinoc zaspala sa malim stomakom, jutros se probudila sa pravim trudnickim.. hehehehe, smijesno mi je, jer taman sto sam se navikla na sebe ''ne-trudnu''user posted image user posted image user posted image
ali, dobro, nastavljamo gdje smo stali... mene moj momcina u stomaku udara pravo, mashallah.. fino se osjeti pod rukom.. rodica veceras osjetila prva :)
nemam bas puno vremena za javljanje, jer moj guzi trazi 100% paznje.. sad bi da ga nosam, sad bi ko fola hodaouser posted image user posted image user posted image ljubav moja...

milkite pupe svoje malene i cuvajte se...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 1368
9.2.2011 9:01:00   
malena27 RR
jutro cure user posted image   kako ste mi jutros?

ja jutros s mukom po pola, meni izgleda tek sada pocinju prave mucnine user posted image user posted image user posted image  
zgaravica je prisutna ali da se izdrzati... najgore od svega mi je sto me bole ledja i kuk....
veceras ce mi muzek dovesti masera kuci, jer jedva hodam.... dr. je dozvolio, bolje i masaza nego lijekovi...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1369
9.2.2011 9:11:40   
palachinken
Meni su poklonili onaj masažer sa top-shopa, sve živo radi, masira, tonira, pedikira, samo jos da mi kafu napravi i ručak skuha, pa se nekad poslije duge skitnje izmasiram po tabanima ili poslije posla po ramenima. Dobra stvar. Ako Bod da, kad rodim, moći ću kožu pritezat s njim user posted image

idacho, malkice si me zabrinula za pritisak, ja ga ne kontrolišem jer sam mislila da nemam rizika s sniženim. Inače glava prestala, meni odmah praznik. Dobro kazu, zdrav covjek ima hiljadu zelja, bolestan samo jednu.
Inace, ko danas nije meteoropata, kad se vrijeme tako brzo mijenja da se organizam ne stigne adaptirati.

Dobro vam ovo malo sunca jutros. Kod nas u firmi crklo grijanje, pa sam u full zimskoj opremi.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1370
9.2.2011 9:13:53   
malena27 RR
bolje zivi maser user posted image user posted image user posted image   od tog sto sve radi... meni treba samo jedno-dobra masaza ledja user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1371
9.2.2011 9:20:38   
palachinken
Sve stoji, išla sam čika maseru i ja kad su me leđa uhvatila, odmah nekad na početku trudnoće. Al, meni seljanki to prvi put kod masera i nikako se nisam mogla opustit nako golih grudi (dobro, ležim na stomaku) sve mi oni neki uvodi u erotske filmove pred ocima user posted image user posted image , pa sam bila napeta ko puška da on neće gdje skrenut rukom user posted image user posted image user posted image ništa mi nije pomogla masaža, meščini samo mi gore bilo. Seljanka. A čovjek profesionalac, radi svoj posao. user posted image user posted image Onda kući i mužu konjski gel u ruke i trackaj.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 1372
9.2.2011 9:27:38   
malena27 RR
user posted image user posted image user posted image   jos je ovaj sto ce doci moj bivsi momak user posted image user posted image user posted image user posted image   a radi s mojim muzem user posted image user posted image user posted image  
ima ledja da mi slome obojica user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 9.2.2011 9:28:22 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1373
9.2.2011 9:47:40   
Anoniman
Mi da vam mahnemo, svasta nesta sam imala da napisem, jer sve malo citam, mao ganjam ovog svog harambasu, ali sad taboravih, a nemam kad da citam ispocetka. Nama rodjendan prvi sutra pa smo u velikim pripremama user posted image .
Gagacha ja sve vise i vise licim na tebe, svaki dan me nesto drugo boli user posted image , reko ima da mi Idacha pomjeri guzicu ako pocnem pricati user posted image .
Sto se tice kilaze bebe ne opterecujte se tim, da li bila mala ili velika bitno da je zdrava i da sve dobro prodje i za bebu, a naravno i za mamu. Da bude sto bezbolnije. Mene su par dana pred porod isprepadali da ce mi beba imati maximalno 2kg, ja tri dana preplakala i dosao termin i moja cura se rodila sa 3,150, tako da je sve to individualno.
Ja sam pocela da osjecam bebicu, sinoc ja malo legla kad pocese leptirici skakutati, joj miline, ja vise zaboravila kako to izgleda, kao da sam se porodila prije 100godina, a ne godinu user posted image
Ljubimo vas sve i milkite bebice u stomama user posted image

Neposredna veza do poruke: 1374
9.2.2011 9:51:39   
sunce27
Jutro, jutro bembele, sta se radi kod vas? Ja evo tek ustala i bas sam nesto lose raspolozena, ali valjda bude do kraja dana bolje raspolozenje. Malena, sve ce to proci sada uzivaj. Ja sam sretnica koja nije imala mucnine i povracanje, ali me zato sada ponekad kiselina muci ali dobro je da se trpiti. Lana i Sarah vidimo se veceras na vjezbicama. Idacha znam sve tako brzo prodje. Ostale bembele ljubim vas...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *