stefania -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) (2.2.2011 12:07:24)
|
kako ste mi? ja bih samo kratko, Vilola[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cestitam, Lara jedan veliki [sm=smiley31.gif] za tebe i hvala ti na ohrabrenju, nadam se da ce biti u redu :) Ostale trudnjace moje mile, nacitah se o ovoj baji pa se i ja zabrinuh, i meni je bas neki dan se taksista napricao o tome kako mu je zena isla na carski i tako dobila tu bakteriju i zivu muku mucila s njom. Ali, kao to nije bilo sad nego malo ranije :S ne znam prije koliko. Uglavnom, ne znam svejedno mi nije bilo, sjedim u onom taksiju s ovim stomakom i kontam hocu li kakvu gripu dobiti u njemu a on mi jos prica kako sve doktore na jezeru treba pobiti i tako to. Vilo, meni su toliko slatki "minjaci" da sam se sad rasplakala, doduse mozda je i od ovih hormona [sm=smiley22.gif] ko ce ga znati. nekako su stvari za curice uvijek tako slatke da se raspekmezim, a za djecka nikako ne znam sta bi. jedino sto znam jest da fakat mrzim ona mala ljudska odijela koja oblace djecacima. Meni je to uzas, nekako mi nije nikako slatko. Sori, ne zelim nikoga da uvrijedim i znam da ima mnogo ljudi kojima je to slatko ali meni eto nije... By the way, kad smo vec kod pohrane maticnih celija, ja isto planiram to uraditi,ali sad sam u petom mjesecu, kontam i bojim se da ne ureknem, pa nikog nisam nista kontaktirala. Ipak, voljela bih da i ja saznam na vrijeme o tim nekim dodatnim nalazima gdje trebaju a gdje ne i koji su to, nalazi cega :S. I, da izvinjavam se sto mozda pitam maksimalno glupa pitanja, ali koliko vremena treba da ti dostave taj alat/pribor za uzimanje maticnih celija? Koliko sam skontala neke medju vama to vec imaju, pa eto da priupitam... sve vas [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|