m.i.n.a. -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (januar-mart) (28.1.2011 15:24:58)
|
Oliii.. evo i nas..jos 2u1 a dokad...vidjecemo...vidiom i kod Taurus je bil aktivna noc a i kod mene..probudila s eoko 1 u wc i poslije krenuse ko bolovi,mada meni vise djeluje kao veci neprijatan osjecaj..tacno kao kad dobijem prvi dan..i prevrci se,okreci se,setaj..u wc noin stop a tamo nista..i imam osjecaj kao da trebam veliku nuzdu a znam da ne trebam..vec tacno ko menstrualni bol..od donjeg dijela ledja,tacno izmedju dva dijela guza..pa u stomaku se vrpolji i onda nervoza u noge...pa se smiri ali tada bebi lupa:)negdje oko pola sest sam zaspala i probudila se oko 7 jer sam danas trebala na ctg..i spremim se,pita doktor ima li ista..reko tako..i uradi ctg,sve ok,nikakvih naznaka nista posebno..i odem sa sestrom hodat..i da sinoc mi malo ko sukrvice ali jedva primjetno,mozda sam i umislila:)sad rucala i odem u wc da se pozabavim hemr.i dok ja to mazem meni kapnu dvije kapi krvi i evo sad pratim sta ce dalje...valjda je to jos malo pa taj sluzavko da ispadne...vidjecemo..:)) Kad bi bar bilo sutra... Gagach ne znam ti ja za Vrazovu ali super za mamu:))kad se sjetim svog odusevljenja kad sta novo kupim..jos kad je mm donioi nekih stvarcica,ma sve mi ljepse od ljepseg..krivo mi je sto sam se morala pauzirat sa kupovinom..ali mislim da je tri police dosta... Eto...toliko sad zasad od mene...mozda bude..mozda ne bude jos vijesti..:))
|
|
|
|