sunce27
|
IZVORNA PORUKA: naidica pozdrav drage moje,,,evo ja tek sad da se javim dok smo malo iscitala,,,bas ste bile aktivne,,,neka tako i treba!!! ja sam ok,,,u pon sam bila na ctg,,i sve je bilo ok,,ev skoro sam dosla sa uz i tu je sve ok,,rekao mi je da je sve ok,,,kako treba da ne brinem,,bebica je okrenuta glavicom prema dole ,i et..masalaaa.srecna sammm!!! nego da pitam ove moje koje su mi blize vilicu i medi,,jel vas zaziga onako dole bas kad se bebi pomrdaa,,,mene bas bas zaziga skroz dole,,,al samo zaziga i prestane???jel vas bole ledja ili???? laro hvala ti puno sto pitas za mene ljubim te i masala danas sam usla u 9!!!! uuuu jos malkice !!! Cestitam za ulazak u 9 mjesec drago mi je da je sve ok kod tebe. Ja imam isti problem kao i ti kada mi se bebica pomjera mene ziga dole, vjeruj mi dovodi me nekada ta bol do ludila, ali valjda je normalno, moja pisuljica je tako nisko da eto imam osjecaj da ce svakoga trena krenuti, a ta bol je vjerovatno neka priprema za bebin dolazak.