Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] (6.10.2011 21:54:59)
|
IZVORNA PORUKA: zanzibarka IZVORNA PORUKA: Bebica11 super[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] ja sam 31 sedmica, trebam se naruciti nekad za desetak dana aBd, do koje sedmice se ide privatno i kako se kasnije dogovaras za ctg kod nje??[sm=smiley1.gif] , hajde bas super da mi mozes reci kakva je gore na klinici prema pacijentu i ako te porodi isto da znam[sm=smiley31.gif] mene je od 36 sedmice prebacila gore, uglavnom ti kaze koji dan da dodjes na ctg i odmah poslije je zvrcnes i primi te :) ma legenda je doktorica, i meni je od 29. sedmice govorila moze porod krenuti ranije, ali nista se ne sikiraj, a evo dogurala skoro do 38 :) Imam predosjecaj da ce me sutra ostaviti, ako me porodi javim ti, uglavnom sve koje je porodila su samo najbolje o njoj rekle, jer sam po preporuci nekoliko zena isla :)) bitno je da je zena 10000% pozitivna i poslije svake kontrole ides sa [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] kuci :) HAJDE SUPER, nemoj me zaboraviti inace cu te ganjati preko pp-a[sm=smiley36.gif], ja sam cula da je dobra za rizicne trudnoce zato sam je izabrala, a i NIKULIN MI CESTITAO 2 PUTA NA IZBORU DR, valjda skupa rade u timu, tako da iako sam ja imala i malo nekad zescih situacija s njom i ruzenja od nje ostala sam nakon sto mi je Nikulin tako rekao na GAK-u
|
|
|
|