drznica -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] (5.10.2011 17:41:01)
|
Da vam i ja nesto našaram [sm=smiley36.gif] Nisam imala vremena pisati, 2 dana radila prvu smjenu, a to je opsti haos. Danas druga, pa malo odmaram. Juce sam isla malo u cuveni Tradeli, gdje je vecina bila i kupila sam sebi trudnicke helanke, napokon da odahnem...nista ne steze[sm=smiley1.gif]. Za bebu ima svega ali u sustini nema nista i jako je nekvalitetno, bar je to moje misljenje. Nisam vam pisala iskustvo na prvom odlasku u Skerlicevu....aaaaaaaaaaa. Jedino otvaranje kartona je bilo OK, mada je i tu sestra pogrijesila pa je pocijepala karton i novi pisala... Pitaju me prvo kao izvolite, sta trebate Rada i neka sestra. Pa reko da se javim tj.da otvorim karton i da vodim trudnocu ovdje do polaska na porod. Onda me pitala gdje sam do sada bila i zasto sam tamo bila...izmjerila mi pritisak, ivagala me na vagi koja se raspada i naravno nije tacna. Kad sam rekla da moram vadit nalaze i bris...pitam je koliko se dugo ceka??? Sestra suti, kaze reci ce dr. ja pitam dr.ona nista, uzela neku spravicu da cuje kao bebino srce, jedva nasla, jer naravno ne zna ni gdje je okrenuta beba.....uputnicu za Vojnu trazila zbog poroda u vodi da se mogu javiti...kaze odi kod dr.opste prakse pa ako ti on ne da dodji opet. Ja onako gledam...PA HVALA BOGU IMAJU PRIVATNICI!!! Uzas jedan, razocarenje. I ja sam danas oprala nasu ogradicu, jorgancic, jastuk...u masinu na 30...samo nisam isla na centrifugu vec sam izvadila sve pa jos jednom muz rucno ispro. Pocela sam polako prati i stvarcice...dok jos ima lijepog vremena. Eto ja se bas raspricala, a sad odoh malo da vas citam [sm=smiley1.gif] Svima velika pusica [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|