Vodolija83 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (26.9.2011 11:22:18)
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 Vodolija, mene je sad strah bilo sta uvoditi na svoju ruku dok ne pitam dr, a Mg ide ionako do 32 sedmice poslije ne bi trebao radi poroda,tako da sam ja do neke 24 ispila, stvarno ga nisam mogla poslije[sm=smiley11.gif] a ne upitah dr ni za Mg, a ona mi je i Fe smanjila, kaze da mozda kao on ne utice na starenje posteljice[sm=smiley13.gif] , to nam ostaje misterija prava i Ca sam smanjila na minimum... bas je dever[sm=smiley13.gif] Bebice,pa C vit.ti ne bi trebao skoditi,a ni Mg,al eto sacekaj kontrolu,pa vidi aBd sa dr.Ja sam bila na kontroli u 31.sedmici i rekao mi da nastavim Mg.Iskreno,ni ja ga ne popijem bas svaki dan,dosadio mi,al svaki drugi obavezno. Sto se tice Ca nikakav ne pijem,niti mi je dr.preporucio,al znam da me svi zglobovi bole,pa i to ga pitam prekosutra aBd. Silver,tako kazu...Nadam se da ce ovo s porodom otici,a mozda i prije aBd ! Ma izdrzace se sve za bebaca,al me zeza opasno,misa li mu malog... A slikacu trenutno stanje bebacevog kutka,pa vam postavim,stim da je madrac jos u najlonu i da vam formalno postavim posteljinicu,jer nije jos oprana,a kad sve bude tip-top aBd,dobicete nove slikice.
|
|
|
|