babilon -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (22.9.2011 14:30:13)
|
Kad sam ovo vidjela morala sam ovdje postaviti, evo neka nam ovo bude poslijepodnevna kafica i kolac [img]http://www4.slikomat.com/11/0922/wue-490358.jpg[/img] Minie stvarcice su premedene, zaista, pogotovo onaj morski detalj, a jap atim za tim detaljima ihihih! Med! Vdijecu mm da nagovirim da dobacimo do te radnjice pogotvoost je 18km od stupa... uh uh a sad ce i vikend hiihi.. Ima li tamo posteljina? Vodolija, jesi bolje? andam se da tej e sve popustilo ;) Pahuljice drago mi je da je sve ok, pritisak kao i meni, odm ne pregled skoci, dodjem kuci normalan, rekao mi doktor odsad cu ja vam adolaziti kuci pa da mjerimo pritisak, ja rekla nema optrebe kad vas ugledam on skoci ;)))) tako da, no worries, samo opusteno! Star, svaka cast, neka si otisla i to sev nabavila i kutarisala se! Sad si mirne glave, znas da ti ne moze bebici naskoditi a ni tebi, hB, jesmo ti rekli dan ije nsita osim sto je iritirajuce ;) cmok cmok svima! ps. sta se to prica o tim trudnickim karticama ili sta li? Ja do sad isla u svoju ambulantu, doktorica tj porodicni ljekar mi da uputnicu i to je to... joooooooooj sva sam sad ostala zbunjena???
|
|
|
|