serena -> RE: Ne dobija dovoljno na tezini... (11.12.2007 15:25:02)
|
Draga laracroft, nemoj se brinuti. Maja Samantha sa 10 mj. je imala 8.5 gk i imala visinu 70 cm. Ali nije bila baš aktivna ona je samo znala ležati i plakati. Prohodala je tek sa 14 mj. ali onda je sve nadoknadila. Ako si rekla da je tvoje dijete živo onda se nemaš zašto brinuti on troši više energije i zato je malo usporio. Ja mislim da je to relativno: svako je dijete svoja prića: moja nečakinja imat če sada (17) 3 godine i ja mislim da ima oko 25 kg, a moja ima 2,5 godine pa ima tek 13,5 kg. Zdrava je i hiperaktivna, i kod nas ima dana kada neće da jede, a ima dana da pojede više od mane. Kad je bila beba je sve jela (špinat, brokula,itd baš sve), a sada je već počela za.... zezati. Ali sam i ja počela zezati ako neće pojesti onda joj ja kažem da nema problema i da ću ja to pojesti, ali da neće dobiti nikakve slatkiše do međuobroka: Da vidiš kako drugi dan pojede istu stvar. Kada baš vidim da ne voli neku hranu onda joj spremim nešto drugo. Nemoj se sekirati i živcirati jer za par mjeseci češ imati druge i još veće sekiracije. Ja imam sada problem da mi pobijegne, a više ne mogu tako brzo trčati za njom (trudna sam 4,5 mj.) i neće da sluša. Bok
|
|
|
|