RE: Farbanje kose??? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

line -> RE: Farbanje kose??? (22.10.2012 16:07:20)

pardon - 4 nijanse :P

Fleks -> RE: Farbanje kose??? (20.12.2012 11:17:58)

I ja sam koristila kanu, i to sa crnim cajem se pravi citala sam da bude bolji efekat..ne znam kako je vi koristite..kosa bude tamna sa crvenkastim odsjajem, meni super ;) a koliko samo pricaju kako je zdrava za korijen i sve, pa toplo preporucujem [sm=smiley1.gif]

ada_ -> RE: Farbanje kose??? (26.12.2012 18:35:29)

pozz svima,i ja sam bas u dilemi da li se farbati ili ne[sm=zmeden2.gif]
prvu sam bebu izgubila pa sad pusem i na hladno ali kako ste vec rekle uzasno mi je hodati sa izraskom do pola glave(nije jos toliki ali et)sad sam 18 tt i nikako se odlucit sta raditi [sm=zmeden.gif]

MicoTico -> RE: Farbanje kose??? (26.12.2012 18:40:33)

IZVORNA PORUKA: ada_

prvu sam bebu izgubila pa sad pusem i na hladno ali kako ste vec rekle uzasno mi je hodati sa izraskom do pola glave(nije jos toliki ali et)sad sam 18 tt i nikako se odlucit sta raditi [sm=zmeden.gif]

Ja sam se farbala i to svakih 15 dana jer sam puno sijeda. E sad , ti ako se bojiš , možda da probaš sa onimm farbama bez amonijaka ili onim na prirodnoj bazi BIO KAP (mislim da se tako zovu) Jesu malo skuplje, ali piše da su biljnog porijekla.

ada_ -> RE: Farbanje kose??? (26.12.2012 18:54:09)

hvala ti na brzom odgovoru,a potrazit cu te pa cu vidjeti sta ce biti...

MicoTico -> RE: Farbanje kose??? (26.12.2012 19:00:32)

hvala ti na brzom odgovoru,a potrazit cu te pa cu vidjeti sta ce biti...

Imaš u bolje opremljenim apotekama nekoliko vrsta prirodnih farbi ( ja ti navela prvu koje sam se sjetila), a i pitaj usput da ti preporuče najbolju.

ninuska -> RE: Farbanje kose??? (26.12.2012 19:33:19)

Kod mene je trudnoca bila rizicna,ali sam se farbala cijelo vrijeme. Jos plava, pa zamisli [sm=smiley36.gif].

Latinka -> RE: Farbanje kose??? (26.12.2012 22:35:00)

Ja se isto nisam farbala, pogotovo zbog prve izgubljene trudnoće

M kao Mama -> RE: Farbanje kose??? (26.12.2012 23:32:27)

ja sam se farbala u obe trudnoće, čak me prvi put dr. moj dragi pitao što se ne farba, jer zna da sam uvijek ko lampa bila, druga trudnoča rizična, čak sam i jednom pramenove izvukla,

ako imaš sumnju najbokje ti je da pitaš dr.

ada_ -> RE: Farbanje kose??? (29.12.2012 14:00:22)

eto posle konsultacije s doktorom odlucila sam se ne farbati [sm=zmeden.gif] on nije za to i kaze da je na meni ali on ne preporucuje....

sanjaa -> RE: Farbanje kose??? (31.12.2012 12:26:18)

Ja se srecom ne farbam, al sam cula od kolegice da joj je dr. rada rakic rekla da se moze ofarbati samo ne nekim nekvalitetnim jakim farbama. Kao nakon 3. mjeseca...

biterlemon -> RE: Farbanje kose??? (5.9.2016 20:18:12)

Nije dokazano... Verovatno bolje farbe bez amonijaka...mada znam puno zena koje su se farbale u trudnoci i imaju zdravu decu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]