bebbe RR -> RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? (21.11.2008 7:22:11)
|
Dobro jutro, drage mamice cekalice! Kako ste mi danas?! Nadam se sve cile i odmorene. Ja vam se juce nisam javljala, cijeli dan sam negdje lutala, a ad vidim jutros vi se opasno raspisale. Nisam bas sve upratila, ali vidjeh da je Nana_Ze rodila svoju princezu, pa da uputim iskrene cestitke. Kod mene nista novo - bebica nemirna, apetit silan, nista ne boli.... Jedini su mi sinoc noge toliko otekle kad smo bili kod prijateljice, da nisam mogla "stati" u jedine papuce koje mogu nositi, a da ne izgledaju odvratno[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Ona mi je (a inace nosi 42, a ja 39, pa sad zamislite), posudila jedne svoje da dodjem kuci i hodam po svijetu jos ovo sto je ostalo do poroda. Ovdje su zene sitne, i 39 je velicina koja se ne da tek tako naci... Ali, hajde, sta je tu je. Spasce otoci, akobogda, neka je sve drugo OK. Inace, ja vam i danas namjeravam skitati - prvo u shoping, onda na neku popodnevnu zabavu, jer je nekim ljudima ispracaj, onda na uobicajenu zabavu na koju odlazimo svaki petak uvece... Uglavnom, zelim vam svima lijep i veseo dan! Ne dajte se, mamice cekalice!
|
|
|
|