mynxlee -> RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? (17.11.2008 18:51:48)
|
pa gdje ste zene moje? konacno i vasa mynxlee da se javi. kad je MM bio na poslu ja po kuci radila, dolazila MM rodica, pa se nije stiglo pridruziti vam se, a onda dodje MM zasjede za PC, ma jedva sam ga otjerala. eh, sta ima novoga? vidim svi smo tu negdje. doduse, ja sam medju zadnjim. malaaaa, odmarala bih ja, ali uhvati me neka manija, pa bi sve da sredim. kazu da se pred porod treba sto vise kretati. kako ja ne izlazim bas cesto iz stana, trudim se da to nadoknadim kucanskim poslovima. dinciii, jesi li isprobala kremu? melissad, kao sto danas rekoh, zelim ti sve najbolje. nemoj da se plasis. zelim ti da u zdravlju docekas zdravu bebu. i cim prva prilika, znas sto ti je ciniti, a to je da nam se javis bar jednom recenicom. pusa tebi i bebici koju ces sutra aBd roditi. AmelaV., jesi li slozila bebinu robicu u komodu? moj mali je danas dobio paket od tetki (moje zaove) iz Austrije. i ja cu to sutra sve lijepo oprati, ispeglati, sloziti u komodicu i dodatno uzivati u pripremama za dolazak novog clana porodice. bebbe, znaci to toliko boli!? hajd' da bar znamo da kad nam prigusti ''to je to''. behmen, mene isto tako kao pred menstruaciju boli po dnu ledja. sve su to pripreme tijela za veliki dogadjaj. pitalice, nisam te mnogo vidjala ovdje, pa ti zelim dobrodoslicu medju nas cekalice. Nana_Ze, gdje si ti da nam uredis listu? [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] nadam se da nijednu od cekalica nisam preskocila. danas sam MM pred nos dala autosjedalicu da dobro prouci kako se postavlja, da kad budemo isli iz bolnice sve bude po P.S.
|
|
|
|