majaaaa -> RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? (6.9.2008 15:27:53)
|
:) Evo mene i na ovoj temi:) Vec sam pisala da sam jedu noc bila u bolnici i da sam otvorena1-2prsta. Sreca pa me pusti kuci,jer je puno lakse biti kod kuce,ako nista drugo,onda rahat idem u wc-e. Danas nam je punih 38sedmica:)Masala Kao sto je neko,gore rekao,svaki neobican osjecaj u stomaku,mislim to je to. Malo mi je lakse sto sam bila u bolnici i vidjela kako to ide.Bas sam bila ucvikala kad sam otisla i kad su me pregledali.Prvi put tu i nikako ti ne moze biti svejedno. Mislim da ce mi biti lakse,kad ako Bogda kad odem opet jer sam vidjela neke stvari. Sto se tice prepona,mene bole vec duze vrijeme i nije nikako prijatno.Oticem odavno pa mi bas treba dugo da protatam.A wc-e da ne pominjem.Dezurna sam:) Uglavnom,aktivan sam i stalno sam na nogama.A mislim da je neizbjezna nervoza pred porod.Na momente budem super i sve prihvati ok,a za sek. me spuca neki crnjak i odmah bih mogla plakati.Najvise me brine bebica i misli da li ce ona biti zdrava,ziva i ispacna.!? Izvinite sto sam se raspisla ,ali same rijeci izlaze.Imam ja podrsku i strpljenje supruga i ostalih,ali vi ste ipak u istoj sit.kao i ja.Prlazite kroz isto! Molim Boga da sve bude ok svakoj i da nam da sabur da izdrzimo i dodjemo kuci sa svojim bebicama(akoBogda). Cuvaj te se i sretno.
|
|
|
|