mynxlee -> RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? (7.11.2008 13:37:17)
|
ja ih zovem bradavice, tako mi izgleda. od skora mi se pojavilo. u ovoj trudnoci me 3 pucalo nesto kao prehlada, gripa, virusna infekcija ili sta ti ja znam, pa sam bila antibiotike. svaki put kad sam ih pila, pa mi se valjda prilikom izmokravanja, dole upali za poluditi. dva puta sam morala traziti intervenciju doktora. svrbi, pece, otekne dole sve... sad zadnji put kad sam bila kod doktorice, tacnije 21.10. pojadala sam joj se. odmah mi je uzela bris i na licu mjesta utvrdila da se radi o nekim bezazlenim gljivicama, kao posljedica ovih mojih upala. dala mi neku kremu i vaginalete. kad sam to pocela da prostis turati i mazati, osjetila sam da imam 3 izraslinice. od te 3 bradavcice, jedna mi se u zadnje vrijeme bas istice. u ponedeljak idem ponovo kod doktorice, pa cemo vidjeti sta je i kako je. znam iz iskustva jedne svoje prijateljice da je nesto tako imala, tj. pojavilo joj se u trudnoci i dole, a i po vratu i prsima. kao da su to neke virusne bradavice. morala ih je kasnije spaljivati. a kakve su kod tebe?
|
|
|
|