Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
zanima me preporuka za dobrog ginekologa na ilidži ili u novom gradu ........ eurofarm zaboravite, taj koji kod njih dolazi samo gleda kako da vam uzme lovu, a privatnih - ili nema registrovanih po netu ili rade samo u "redovno radno vrijeme 8-5" kad ja ne mogu sa posla
hvala unaprijed
Dr.Aida Djurdjevic-Djulepa iz vojne bolnice dolazi u "Bioritam" četvrtkom od pola 5,to ti je preko puta Toma u RS. Trenutno je na godišnjem do 29.01
zanima me preporuka za dobrog ginekologa na ilidži ili u novom gradu ........ eurofarm zaboravite, taj koji kod njih dolazi samo gleda kako da vam uzme lovu, a privatnih - ili nema registrovanih po netu ili rade samo u "redovno radno vrijeme 8-5" kad ja ne mogu sa posla
hvala unaprijed
Dr.Aida Djurdjevic-Djulepa iz vojne bolnice dolazi u "Bioritam" četvrtkom od pola 5,to ti je preko puta Toma u RS. Trenutno je na godišnjem do 29.01
Zaista???? A ja jos cuvam njegovu posjetnicu s brojem telefona.Jer ako mi bude nesto trebalo u Bosni da mu se mogu javiti.Jako sam mu vjerovala. A znam da je bio slab sa zdravljem.Tada kada sam ja isla kod njega,tek se vratio iz inostranstva,isao na op srca. Kada sam imala spontani u 22h me je primio,kako on tako i njegova supruga.Zaista nije mi nikada puno naplacivao.Nisam zalila ni dinar koji kod njega ostavim.
Jedne prilike sam trebala kod njega na kontrolu i nije bio tu odem kod Vojislave/Vojke takodje na Ilidzi.Nisam zadovoljna bila i vise je naplacivala.
prvu trudnocu Dr. Amira Frljak, a CR mi savrseno uredila Dr. Nidzara Abadzic (sada i ona ima svoju privatnu ordinaciju, a tada je radila na GAK-u) drugu trudnocu Dr. Amira Frljak i Dr. Rovcanin.... Ja sam zadovoljna :-) cekam jos za 2-3 dana ako Bog da :-)
Pozdrav. Vidim da vec dugo niste tu, al hajd da pokusam Ima li neko iz Banja Luke,( nadam se da ima) interesuju me vasa iskustva sa doktorima na Paprikovcu tokom vodjenja trudnoce. Ko je najbolji, koga preporucujete od ginekologa?
Dizem temu, jer ne znam gdje da postavim pitanje, mnoge su teme zakljucane.. Citala sam na jednoj temi od prije par godina da se trudnoca vise ne moze voditi u opcoj bolnici u Sarajevu.. Ja sam nedavno zvala i prijavila se na pregled kod dr Aide, i dobila sam termin, medjutim nisam naglasila da sam trudna, mozda to ima veze? Ako mi moze neko od novijih trudnica potvrditi bila bih jako zahvalna..
Dizem temu, jer ne znam gdje da postavim pitanje, mnoge su teme zakljucane.. Citala sam na jednoj temi od prije par godina da se trudnoca vise ne moze voditi u opcoj bolnici u Sarajevu.. Ja sam nedavno zvala i prijavila se na pregled kod dr Aide, i dobila sam termin, medjutim nisam naglasila da sam trudna, mozda to ima veze? Ako mi moze neko od novijih trudnica potvrditi bila bih jako zahvalna..
Naravno da se moze voditi trudnoca u Vojnoj, samo morate zakazati termin ;) Sretno
Pozdrav svima! Upravo su me u Skerlićevoj naručili kod doktorice Vesne Bravo, željena doktorica m je na godišnjem. Ima li neko iskustva sa ovom doktoricom? pretraga na netu mi ne daje puno odgovora, skoro ništa osim što ima i privatnu kliniku..
saomi koja te je doktorica inace vodila? Jesi bila kod Vesne? Iskustva?
IZVORNA PORUKA: šaomi
Pozdrav svima! Upravo su me u Skerlićevoj naručili kod doktorice Vesne Bravo, željena doktorica m je na godišnjem. Ima li neko iskustva sa ovom doktoricom? pretraga na netu mi ne daje puno odgovora, skoro ništa osim što ima i privatnu kliniku..
Jesam, doktorica je super. Onako je otresita i odmah ide sa svim konkretnim pitanjima, daljim uputama i pregledom. Nema cile mile pa ti kaže nešto samo ako je pitaš tri puta. Meni se na prvu baš dopala što je takva pa budem vidjela dalje..
Pozz. Zna li neko kakvo je stanje u domu zdravlja Ilidza, ko radi kao ginekolo,imaju li UZ, rana je trudnoca u pitanju pa me zanima rade li odmah UZ ili ipak da idem kod nekog privatno?
Na Ilidzi gužva, prije mjesec je radio samo jedan doktor. Ne znsm je li se šta popravilo. Uz radi i doktor je dobar, meni vodi drugu trudnoću. Eh sad ne znam u kojoj si sedmici. Vjerovatno će te po tome naručiti.