Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
cao.ne znam jesam li na pravom mjestu.zanima me kad je najbolje otici doktoru? mi kasni 8 dana i uradila sam test poavile se .sta vi mislite kad bi trebala ici?
zvala sam ga danas,rekao mi je da dodjem sumnja da bi nesto vidjeo,kasni mi 9 dana i rekao da dodjem slj utorak
Meni je kasnila 2 dana, uradila sam test 25-tog, pozitivan, 29-tog sam kod dr. bila, kaže ma nemože se vidjeti , rano je , to si ti pogriješila itd. i sl. gluposti, čim je uključila uzv vidjela je dvije tačkice , moje dušice male, a ubjeđivala me da se ne vidi jer je rano aman rano, a eto vidjelo se odmah. Sretno draga moja.
cao.ne znam jesam li na pravom mjestu.zanima me kad je najbolje otici doktoru? mi kasni 8 dana i uradila sam test poavile se .sta vi mislite kad bi trebala ici?
sačekaj još malo ja sam otišla deseta dana poslije kašnjenja ciklusa i smorila sam se jer je vidio samo gestacijsku vrećicu, i pojela se živa do drugog pregleda sad bi otišla nakom 20 dana po kašnjenju
Poucena vlastitim iskustvom, preporucila bih ti da sacekas 7. sedmicu i tad odes, kako bi izbjegla eventualne stresove . Kao sto rece veeseelaa, 20-ak dana od kasnjenja
Ima li neko da ga vodi Muhamed Ardat sa GAK-a?Kakav se pokazao i na kontrolama i na porodjaju?Meni se cini da je kod njega sta god da mu kazes ili ga pitas, on kaze sve je to normalno, sve je to dobro.Ima li jos neko iskustvo sa njim?
pozdrav! ja sam trudna po drugi put i radila sam test koji je poz.Sad zovem kod doktora da zakazem za pregleda a iz doma zdravlja na ilidzi kazu da nema ni jedan vise da vodi trudnocu .Boze sacuvaj.Kome da se obratim ne znam ? ili da idem privatno
Ima li neko da ga vodi Muhamed Ardat sa GAK-a?Kakav se pokazao i na kontrolama i na porodjaju?Meni se cini da je kod njega sta god da mu kazes ili ga pitas, on kaze sve je to normalno, sve je to dobro.Ima li jos neko iskustvo sa njim?
Mene nije vodio ali je bio na porodu... Za razliku od ovog što spominješ, meni je na porodu rekao da je voda zelena, a nije bila. Samo me isprepadao. Drugo, ima tAKO veliku ruku da me njegov pregled tokom poroda bolio više od svih trudova zajedno. zamolila sam babicu da me on više ne pregleda, srećom. meni lično djeluje kao mesar.
pozdrav! ja sam trudna po drugi put i radila sam test koji je poz.Sad zovem kod doktora da zakazem za pregleda a iz doma zdravlja na ilidzi kazu da nema ni jedan vise da vodi trudnocu .Boze sacuvaj.Kome da se obratim ne znam ? ili da idem privatno
Imas PP od mene
vesela zar nisi ti negdje u saraj-polju?mislim blizi ti je taj dom zdravlja,sto da ides u skrelicevu,ovdje nikad nije guzva,termin dobijes po svom cejfu a rade do 7 navece.imam ja br da se narucis telefonom ako hoces.
evo da se utefterim i na ovu temu ... ja sam do sad ( 2 pregleda) išla privatno kod dr. Amire M. Frljak. Za sad je Ok sve hB na pregledima, papa test, nuhalni .... Mada ne znam šta bih vam rekla, nit mi se previse dopada niti sam razocarana. Nekako, nedostaje mi malo više uputa, savjeta .... ( prva mi je trudnoća) možda tražim previše?! ali čisto onaj ljudski razgovor mi nedostaje, imam jako velike mučnine i povračanja .... zanima me da li je ista situacija i sa drugim ljekarima .... ili je mene spucao neki T hormon :-) dvoumim se da li da nastavim ići kod nje ili da mijenjam ginekologa ....