Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moja iskustva sa doktoricom Amrom takodje jako pozitivna, meni je trudnocu ustanovila jos u cetvrtoj sedmici. Super je za razgovor, 24 sata na raspolaganju, uglavnom sve naj.
dr. lejlu imsirija vecina hvale, mada ima i negativnih iskustava (ali s kojim dr. nema?)... htjela bih da odem do nje tj. da pokusam da se dogovorim s njom da mi vodi trudnocu. e sad gdje se ona nalazi , je li ona u onoj staroj zgradi gak-a? zna li neko kad je gore? ima li mozda neki broj pa da provjerim? 1000 pitanja unaprijed hvala
ja bih ti iz skerlićeve preporučila dr. radu rakić ima dovoljno iskustva i spremna je da odgovori na sva pitanja meni je stvarno super, a evo vidim da neki pišu i da je neljubazna, ali ja lično to nisam doživjela
trenutno dr. rakić nije na bolovanju jer sa ja juče bila kod nje na kontroli a radi do 3. septembra pa ide na godišnji odmor ja sam jednom bila na UZ i kod dr. kulenović i ona je baš prijatna i ljubazna, pa ako ti je hitno možeš i kod nje sad ima i dr. hasanagić i dr. redžepi u skerlićevoj, ali o njima i nisam baš čula neke riječi hvale
trenutno dr. rakić nije na bolovanju jer sa ja juče bila kod nje na kontroli a radi do 3. septembra pa ide na godišnji odmor ja sam jednom bila na UZ i kod dr. kulenović i ona je baš prijatna i ljubazna, pa ako ti je hitno možeš i kod nje sad ima i dr. hasanagić i dr. redžepi u skerlićevoj, ali o njima i nisam baš čula neke riječi hvale
Dr.Rada Rakic meni vodi trudnocu i divna je...strpljiva i veliki profesionalac...preporucila bih je svima
Sto se tiče dr. Amre, ja sam u 16. sedmici i prije nekih mjesec dana sam počela ići kod nje u kliniku Clarus jer mi je onaj dr. Naser Redžepi u Skerlićevoj bio užaaaas, šta god da sam ga pitala on mi je samo govorio sve je to uredu, super bebica, i sl. Nikakve nalaze mi nije trazio ni nikakve preglede, abslolutno ništa samo UZ. Ja sam sad stvarno zadovoljna sa dr. Amrom, ali ja neznam dali ona porađa na GAK-u ili ne, a i nisam sigurna sta mi je bolje činiti, ili gledati da se porodim u vojnoj eventualno kod dr. Aide ili da vidim sa dr. Amrom ako me ona već vodi privatno da me i porodi, jeli glupo da je to pitam????
I ja imam sve pohvale za doktora Hasanovića....normalan,pažljiv, nježan i spreman da ti sve potanko objasni čak i onda kad nemaš mnogo pitanja.....samo problem je što na Ilidži ne radi UZ tako da od njega nećeš imati neke velike koristi...
Hvala za informacije, nije mi ni bitan UZ jer se vodim i privatno kod dr. Jadranke Dizdarević i ona mi na svakom pregledu uradi UZ, a na kod dr. Hasanovića moram ici reda radi, zbog uputnice u bolnicu kad budem trebala da se porodim aBd. U svakom slučaju hvala, a i njegove informacije i mišljenje neće biti na odmet
Sto se tiče dr. Amre, ja sam u 16. sedmici i prije nekih mjesec dana sam počela ići kod nje u kliniku Clarus jer mi je onaj dr. Naser Redžepi u Skerlićevoj bio užaaaas, šta god da sam ga pitala on mi je samo govorio sve je to uredu, super bebica, i sl. Nikakve nalaze mi nije trazio ni nikakve preglede, abslolutno ništa samo UZ. Ja sam sad stvarno zadovoljna sa dr. Amrom, ali ja neznam dali ona porađa na GAK-u ili ne, a i nisam sigurna sta mi je bolje činiti, ili gledati da se porodim u vojnoj eventualno kod dr. Aide ili da vidim sa dr. Amrom ako me ona već vodi privatno da me i porodi, jeli glupo da je to pitam????
dr. Amra ne porada jer ne radi na klinici meni je vodila prvu trudnocu i pustila me je da se na kraju sama snalazim i nije mi preporucila dr. na klinici kojem bih se mogla obratit hvala Bogu pa sam stupila u kontak da predivnom dr. Lejlom Imirija na GAK-u i ona me porodila jednom mi je u toku trudnoce trebao hitan pregled zbog bolova u stomaku i dr. Amra je bila na nekom sastanku i sestra nije htjela da je nazove vec mi je rekla da dodem sutra i ja naravno nisam mogal cekati cijeli dan a kada sam trebala doci na mjerenje nuhalnog nabora, a to se mora uraditi od 11-13 sedmice trudnoce a dr. Amra je tada bila na godisnjem odmoru pa sam opet morala traziti drugog ljekara eto ti sama procijeni ali ipak na nju ne mozes u potpunosti racunati, mislim da je najbolje kontaktirati nekoga od ljekara na klinici da ti vodi trudnocu i da te porodi, a ovako samo bez veze bacamo pare kod privatnika
dr. Amra ne porada jer ne radi na klinici meni je vodila prvu trudnocu i pustila me je da se na kraju sama snalazim i nije mi preporucila dr. na klinici kojem bih se mogla obratit hvala Bogu pa sam stupila u kontak da predivnom dr. Lejlom Imirija na GAK-u i ona me porodila jednom mi je u toku trudnoce trebao hitan pregled zbog bolova u stomaku i dr. Amra je bila na nekom sastanku i sestra nije htjela da je nazove vec mi je rekla da dodem sutra i ja naravno nisam mogal cekati cijeli dan a kada sam trebala doci na mjerenje nuhalnog nabora, a to se mora uraditi od 11-13 sedmice trudnoce a dr. Amra je tada bila na godisnjem odmoru pa sam opet morala traziti drugog ljekara eto ti sama procijeni ali ipak na nju ne mozes u potpunosti racunati, mislim da je najbolje kontaktirati nekoga od ljekara na klinici da ti vodi trudnocu i da te porodi, a ovako samo bez veze bacamo pare kod privatnika
amra obicno upucuje na dr. murtezica s GAK-a a mislim da ne bi bilo lose istraziti doktore i na GAK-u i u OB i naruciti se kada udjes u 9-i...ja cu probati tako...murtezica sam susrela par puta, uputila me njemu kada sam trebala raditi kiretazu i kada mi je trebala uputnica za amniocentezu...nije los...al fakat mi je frka od mrse pa bih radije se sama snalazila u OB
Amra radi samo privatno...preglede i vodjenje trudnoce...koliko znam ne radi ni nikakve zahvate...porode ni kiretaze...
Hvala vam puno za ove informacije, ma onda mi je najbolje da vidm za vojnu, šta ću kad mi je onaj dr. u skerlićevoj bio bezveze skroz, totalno površan bez imalo volje da me uputi, da mi pomogne ma na kraju krajeva da odradi svoj posao kako treba, pa sam prešla privatno...
Dr. Alma Vila Humackic, divna zena, blaga, korektna, sa puno zivaca za svog pacijenta
Veeeeeeeeeeeeeeliki potpis Danas je sretnem na ulici, nije mi vodila trudnocu, samo bila na porodu. Zena se ispricala sa mnom kao s prijateljicom, svega se sjeca. Dakle, na meni nista nije zaradila. Nekako mi je to pregolemo Kad je samo uporedim s nekima...
Veeeeeeeeeeeeeeliki potpis Danas je sretnem na ulici, nije mi vodila trudnocu, samo bila na porodu. Zena se ispricala sa mnom kao s prijateljicom, svega se sjeca. Dakle, na meni nista nije zaradila. Nekako mi je to pregolemo Kad je samo uporedim s nekima...
ma ona je meni divna ! mene vodi, al na zalost, tek se s trudnickog vraca u 12.mj na posao, a meni termin u 11. tako da nema sanse da me potrefi