Niobe -> RE: Djeca u homoseksulnim brakovma (31.12.2010 12:47:23)
|
IZVORNA PORUKA: acudesa Čuj ne zanima me, dok mene ne dira-sve su to tudji problemi.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ZANIMA ME i smeta mi, treba li moje dijete ili tvoje dijete da odrasta u drustvu koje to smatra za cool i super. Stvarati degenerativne odnose, evo upravo neki od vas doprinose tome. Ovo ce citati i tinejdzeri, treba li im dati pogled na svijet-neka malo "oprobaju". Homoseksualizam nije normalna i prirodna pojava-zdravo. To sto su neke zivotinje malo fulile, ne opravdava homoseksualizam (mada, mislim da je i ova propaganda djelo homoseksualaca, za mene je veoma upitna). To sto su neki ljudi poremeceni, ne opravdava homoseksualizam. Sigurna sam da iza 99% homoseksualaca krije negativna i nesretna pozadina (tipa seksualno zlostavljanje u djetinjstvu i tome sl) Svaka od vas je duzna da misli na svoje dijete i drustvo u kom ce to dijete odrastati, a znate li koliko uticaj drustvo ima na dijete-nezamisliv, samim tim, ako kreirate drustvo tako da je homoseksualizam normalna stvar, nadam se da ste sutra spremne umjesto snahu u kucu primiti "snahca" ili umjesto zeta "zetušu" Acudesa, necu te posebno citirat po tesama koje si iznijela, jer mi je sve osim veznika niđe veze! Moje dijete je kod mene dobrodošlo sa svim izborima, odlukama i greškama! Ono sto mi je bitno je da je sretan i zdrav. Ja njega nisam rodila da ga uslovljavam bilo čim. Bit će odgajan kao i ja, u liberalnoj porodici bez opterećenja i nadam se da će biti dobar čovjek. To da li će biti gay ili ne, nije moja, nego njegova stvar. Jedino čega se bojim je žigosanje od okoline ako je sekundu drugaciji od ''napisanog''.
|
|
|
|