snijeg -> RE: Djeca u homoseksulnim brakovma (31.12.2010 10:45:34)
|
Ja neću, nije moja profesija, postoje ljudi koji mogu, hoće, žele, znaju... Poenta je u tome da se ovdje uzimaju ekstremni slučajevi (agresija u porodici, zlostavljanje, ne odgovorni roditelji) da bi se pokazalo kako je djeci bolje živjeti sa homoseksualnim parovima nego sa ovakvim. Za djecu nije dobro ni jedno ni drugo, i ne možemo "bolesnim slučajevima" opravdavati ovaj gest. Vessela, ne mislim ja da ove ljude treba diskriminirati, omalovažavati, vrijeđati nisam ja rođena za to, nemam ja ta prava i ja sam samo čovjek sa manama i vrlinama. Ne podržavam nasilje u bilo kom obliku, ali se nekim stvarim/događajima/ljudima daje previše medijskog prostora, opravdanja, razumjevanja, propagande - gubi se srž prirodnih odnosa, sklad i sve ono što je Bogom dato čovjek mijenja opravdavajući to svojim napretkom, civilizacijskim tokovima i sl. Kad vratimo vrijeme unatrag, očigledna je činjenica da upropastismo ovaj dunjaluk i duhovno i materijalno i zdravstveno i ekološki.... svojim civilizacijskim tokovima [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|