jasmin
|
Sve sto je rekao ovaj,onaj,normalan,caknut,blesav,pametan,lud,realan.......moze se prihvatiti ili ne,ali on sto kaze Onaj koji je stvorio cijeli svijet i najbolje poznaje ono sto je stvorio-prihvata se i tacka. Ta neprirodna sklonost prema istom spolu postoji od Lutova(Lot) naroda,tj,oni su prvi koju su taj svoj nagon poceli sprovoditi u praksu.To sto covjek ima nagon ka necemu ne znaci da se taj nagon treba podrzati i prihvatiti.Ljudi se radjaju s mnogim negativnostima...Naravno,s obzirom da se tudje misljenje treba postovati,briga me sta ko radi u svojih 4 zida,bitno je da cemo svi dolje pod zemlju :).I ja gojim uz koljeno,kako se kaze u nasem narodu,ali i pored toga imam svoje misljenje i imam pravo na svoje misljenje.Ne znam sta me sutra ceka,ali ove pameti,i sutra cu isto misliti akobogda,i svoje dijete uciti da je to neprirodno,a moje dijete moze birati sta hoce.To sto je moje dijete ne znaci da cu ga podrzati u takvim stvarima.Srcem ga volim,ali razumom usmjeravam.Ucicu ga da je ljubav bitna u covjekovom zivotu,ali da ga ljubav ne smije otjerati u pogresnom smjeru.Bracna veza izmedju dvoje ljudi jeste najprije da se ljubav okrunise zajednickim zivotom i razmjenom osjecaja,ali je i jako bitna u produzenju ljudske vrste,sto u homoseksualnom braku apsolutno nije moguce :).Dakle,neprirodno,ma koliko drugi neko smatrao da nije. A opet ponavljam,vlastiti izbor pojedinca s kim ce da sklapa vezu i brak!