|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvačići
26.8.2015 15:58:11   
R&T@
" Usitnilo"....

Procitah info da ce i ove godine prvacici opcine Centar dobiti prigodne poklone...
Prijem u skoli mojih djevojcica je 1. 9. u 11.30

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1101
27.8.2015 14:13:11   
salmy
kod nas prijem u 17.00 bezveze ali eto

imaju 5 razreda prvacica..i za jedan traze uciteljicu putem oglasa..koliko samo ce biti prvacica ove godine

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1102
27.8.2015 18:05:24   
dambolina
a koja je to skola salmy? meni bas drago cuti da negdje ima.puno prvacica. nama rekose da ce prijem biti u 12, ali jos ne znamo zvanicno

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1103
27.8.2015 19:48:54   
škorpija
Kod nas je u pola 10, i sva će djeca dobiti ruksake i pribor od općine user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 1104
27.8.2015 19:55:55   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: salmy

imaju 5 razreda prvacica..i za jedan traze uciteljicu putem oglasa..koliko samo ce biti prvacica ove godine

meni je to dobro jer ce roditelji moci biti prisutni...mislim na one koji rade....
da je upola dana mozda mnogi ne mogu dobiti slobodne sate ili dan...
a ipak je to veliki dan za svakog roditelja user posted image

mi smo imali prijem u subotu
a vidim da ce i sada prvačici imati u KŠC prijem u subotu 05.09

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1105
27.8.2015 21:08:25   
Hanady RR
Kod nas 1.9 u 11 sati...
Nas velika seka dočekuje...
izgleda je voditelj priredbe sakriva se sa nekom fasciklom danima...i kaže mama ne slušaj me i ne gledaj me vježbam...
al i pjeva nešto u sobi...
elem ova mama se raspada na paramparčad samo da vam kažem...pa vi mene opet ludom proglasite...
ništa nije lakše drugi put vjerujte miuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1106
27.8.2015 21:27:07   
Medi_87
Dusa draga user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1107
28.8.2015 15:42:40   
miracle
Za skolu Aleksa Santic (Mojmilo) jos nema nikakvih informacija..a rekli su krajem sedmiceuser posted image

Doduse na web-u nista,moracu vidjeti na skoli sta je..sad ste me zadeverale ..11:00h...17:00h...kako li ce kod nas biti

< Poruku je uredio miracle -- 28.8.2015 15:43:15 >

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1108
28.8.2015 22:03:14   
salmy

IZVORNA PORUKA: dambolina

a koja je to skola salmy? meni bas drago cuti da negdje ima.puno prvacica. nama rekose da ce prijem biti u 12, ali jos ne znamo zvanicno

C vila..danas smo dobili pozivnicuuser posted image joj bas se primaklo....

slika uciteljice,pjesmica raspored casova i sta nam treba od sveski...i jedna krpena torbica za tjelesni zute boje(valjda je te boje ucionica)

i prvi 5 smouser posted image kod te nove uciteljice

uhhhh

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 1109
28.8.2015 22:04:50   
salmy

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: salmy

meni je to dobro jer ce roditelji moci biti prisutni...mislim na one koji rade....
da je upola dana mozda mnogi ne mogu dobiti slobodne sate ili dan...
a ipak je to veliki dan za svakog roditelja user posted image

mi smo imali prijem u subotu
a vidim da ce i sada prvačici imati u KŠC prijem u subotu 05.09

ja opet kontam djeca umorna u ta dobauser posted image i ja sam smjenu zamjenila..

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1110
29.8.2015 4:45:54   
škorpija
Ja sam maksuz godišnji uzela tu prvu sedmicu, jer ne bih stigla kad god da je prijem. Znam da njemu nije bitno ko će ga voditi prvi dan, ali meni jesteuser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1111
29.8.2015 7:30:08   
Maya_K
I kod nas je prijem 01.09. u 11.30 i uzbuđena sam užas jedan, sve mi neki leptirići u stomaku, user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1112
29.8.2015 11:38:39   
megi
Kod nas je kao kod salmy priredba u 17

mada sam i ja uzela odmor da bih bila prisutna bar prvih dana

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 1113
30.8.2015 16:40:28   
škorpija

IZVORNA PORUKA: megi

Kod nas je kao kod salmy priredba u 17

mada sam i ja uzela odmor da bih bila prisutna bar prvih dana

Ojjjj zar je i vama već vrijeme, koliko će to adna imati godina

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 1114
30.8.2015 18:49:55   
Hannica
user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1115
30.8.2015 21:05:14   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hannica

user posted image user posted image user posted image user posted image eto rame za plakanje nudim...daj i ti meni malo

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1116
30.8.2015 22:16:50   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hannica

user posted image user posted image user posted image user posted image eto rame za plakanje nudim...daj i ti meni malo

Sutra počinjemo aBd .user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 1117
30.8.2015 23:42:00   
mamina princeza
Sretno prvacicimam. Uh kad se sjetim proslr godine kako je bilo napeto :) nije to nimalo lak zadatak ispratiti prvacicq u skolu ...cini mi se mamq tezi i posebniji nego samim prvacicima....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1118
31.8.2015 8:53:50   
miracle
Ima li neko od mama koja vec ima iskustva sa produzenim boravkom u skoli...

Mene sad buni sto vidim da u nasoj skoli A.Santic Mojmilo ima i medusmjena i druga smjena...a mi smo se prijavili na produzeni,sad me brine da li to automatski znaci prvu smjenu ili nas moze zakaciti bilo koja?????

Ili je princip odvesti dijete ujutro..pa onda ako je medusmjena tad ide na nastavu..ili..????
Please...neko????

user posted image

< Poruku je uredio miracle -- 31.8.2015 8:54:58 >

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 1119
31.8.2015 8:56:06   
bebacha
Sretno svim drugarima prvačićima...neka im se u školi samo lijepe stvari desavaju,nova poznastva da steknu
a mame par maramice i sunčane naočale user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu miracle)
Neposredna veza do poruke: 1120
31.8.2015 8:57:39   
mamich
Da li ima neka od mamica koja je u OŠ Skender Kulenovic na Dobrinji upisala svoje dijete , vidim prošle sedmice bio roditeljski za prvacice a mi tada bili na moru , dan ranije objavljeno da ce se roditeljski odrzati .. ako je neko u toku da me uputi sta je bilo na roditeljskom ??? Bas mi bezveze sto smo to propustili , sutra prijem a pojma nemam o cemu su govorili , mozda sam nesto bas bitno propustila :(

Sin srece i radosti u nas zivot stigao 07.10.2008.
Jos jedan mamin princ upotpunio nasu srecu 05.08.2012.

Neposredna veza do poruke: 1121
31.8.2015 9:07:47   
megi
Adni ce biti 6 i dva mjeseca meni mala, al ce biti medju najvisim u razredu vjerovatno user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1122
31.8.2015 9:08:11   
Hanady RR
Već par godina na isti način želim sreću prvaičićima...
toliko toga im želim reći...kako njima drugaima tako i svojoj vili...
ja sma od sutra zvanično teta disa dvoje djece u školiuser posted image
i evo neću plakati...no za svaki lučaj kupila sm nove cvike sunmčlane...velikeeeeeeeeee do pola licauser posted image

Sretno drugari <3

Pismo A.Lincolan učitelju
''Danas moj mali sin kreće u školu i sve će mu tamo neko vrijeme biti strano i novo i zato bih molio da budete nježni prema njemu. On kreće u pustolovinu koja ga može odvesti preko kontinenata u avanturu koju će vjerovatno pratiti ratovi, tragedija i patnja. Takav će život zahtijevati vjeru, ljubav i hrabrost. Stoga, dragi učitelju, molim vas uhvatite ga za ruku i naučite ga onome što mora znati. Naučite ga, ali blago, ako možete.
Naučite ga da na svakog neprijatelja dolazi i jedan prijatelj. Moraće naučiti da svi ljudi nisu pravedni, ni iskreni. Ali naučite ga takođe da na svakog podlaca dolazi jedan heroj, nasvakog pokvarenog političara jedan predani vođa.
Naučite ga da deset zarađenih centi vrijedi mnogo više nego jedan nađeni dolar, da je u školi mnogo časnije griješiti nego varati. Naučite ga kako dostojanstveno gubiti i kako uživati u pobjedi kada dobija. Naučite ga da bude obazriv sa obazrivima, a nepopustiv sa grubima. Naučite ga odmah da je najlakše nadvladati nasilnike. Odvratite ga od zavisti ako možete i naučite ga tajni spokojnog osmijeha. Naučite ga, ako možete, kako se nasmijati kada si tužan; naučite ga da suze nisu sramota; naučite ga da slava može biti i u porazu, a očaj u uspjehu. Naučite ga da se ne obazire na cinike.
Naučite ga ako možete čudesnosti knjiga, ali dajte mu takođe vremena da duboko razmišlja o vječnoj zagonetki ptica na nebu, pčela na suncu i cvijeća na zelenom brežuljku. Naučite ga da vjeruje u vlastite ideje, čak i ako mu svi kažu da su one pogrešne. Pokušajte mom sinu dati snagu da ne slijedi gomilu kada svi to čine. Naučite ga da svakog sluša, ali naučite ga takođe da probere sve što čuje i zadrži samo ono dobro što prođe kroz sito istine.
Naučite ga da proda svoje talente i mozak najboljim ponuđačima, ali da nikada ne izvjesi cijenu na svoje srce i dušu. Neka ima hrabrosti biti nestrpljiv, neka ima strpljena biti hrabar. Naučite ga da uvijek ima uzvišenu vjeru u sebe, jer tada će uvijek imati uzvišenu vjeru u čovječanstvo i Boga. Ovo je veliki zahtjev, ali vidite što možete učiniti. On je tako drag mali dječak i on je moj sin'

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1123
31.8.2015 10:17:13   
DM
ja sam poprilično "kulirala" do sada, od kupovine stvarčica za školu.....
ali danas, ne mogu da vjerujem, evo me hanady rasplaka sa ovim pismom, a malo pile kad je jutros rekao.e od sutra ja dem u školu!
Sve sam se radovala i bila uzbuđena kao i on, no jutros je sve "provalilo" iz meneuser posted image user posted image

P.S.Mame kojima je ovo drugi/treći školarac-čini li se vama da su ova mlađa djeca nekako manja kad polaze u školuuser posted image ?

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 1124
31.8.2015 10:19:05   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: DM

ja sam poprilično "kulirala" do sada, od kupovine stvarčica za školu.....
ali danas, ne mogu da vjerujem, evo me hanady rasplaka sa ovim pismom, a malo pile kad je jutros rekao.e od sutra ja dem u školu!
Sve sam se radovala i bila uzbuđena kao i on, no jutros je sve "provalilo" iz meneuser posted image user posted image

P.S.Mame kojima je ovo drugi/treći školarac-čini li se vama da su ova mlađa djeca nekako manja kad polaze u školuuser posted image ?

user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *