Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Preminula hrabra Bišćanka Alma Hadžić 27.12.2010 12:31:43
Blue rose RR
Dragi Bog da, velikoj tihoj duši, podari Džennetske bašte, porodici sabura, a ostalim insanima Dunjaluka spoznaju da smrt ne bira, i da uživamo u životu i zdravlju.
RE: Preminula hrabra Bišćanka Alma Hadžić 27.12.2010 23:06:00
bebana27
mozete misliti kako je meni bilo dan prije njene smrti sam pricala sa njenom mamom i bila je u vjestackoj komi svi su imali nadu da ce ozdraviti i biti ona lijepa Almica puna zivota. Sretna sam sto sam imala priliku da je upoznam i da vidimo do lijepo stvorenje koje je Bog samo sebi cuvao. Svaka rijec u ovom trenutku je suvisna ostala je bol u nama oni koji su je znali ikoji nisu Sjedim i gledam njene slike svoju ljepotu....ali nje vise nema Draga moja Almice dzenetska ljepotice da ti dragi Allah podari sve ljepote onog svijete........Uvijek ce te pamtiti tvoji Biscani
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem