mama_debeljuca -> RE: Vanredno studiranje (7.2.2012 11:24:23)
|
IZVORNA PORUKA: Anajid11 IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca IZVORNA PORUKA: bebacha Ja se nadam da je tema na pravom mjestu.Gdje u BiH postoji mogucnost vanrednog studiranja.Najbolje ako je neki pedagoski fakultet i slicno.hitno mi je Ima u Orašju, Mostarsko sveučilište. Ja sam upisala doškolovanje, vaspitač. Ako si zainteresovana, mogu ti poslati link sa njihovom stranicom. Lijep pozdrav. Namjeravam ove godine uspisati Predskolski odgoj u Orasju pa bih zamolima da cujem kakav je bio prijemni ispit, negdje sam procitala da na prijemnom ima i likovno i muzicko, nije zar da moramo pjevat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Zavrsila sam Bosanski jezik i knjizevnost na Univerzitetu u Tuzli pa po vasem misljenju da li je bolje da upisem doskolovanje ili da idem "normalno". Hvala puno Ne znam ti reći za prijemni u Orašju, ja ga nisam polagala, išla sam na doškolovanje sa više. A nama je na prijemnom(za višu) bilo muzičko, psihologija, maternji jezik i kultura govora. Ja sam odustala od studiranja u Orašju, pošto nisam mogla da se snađem za prevoz, veza Gradačac- Orašje je nikakva. Anajid gdje ti živiš, od ove školske godine, koliko sam ja informisana, u Tuzli postoji i odsjek za predškolski odgoj. Bio je konkurs i za doškolovanje, međutim zbog malog interesovanja nije krenuo ove godine, ja se nadam da će biti naredne ispunjena ta kvota od 50 zainteresovanih.
|
|
|
|