Anidae -> RE: Omeksivac za bebe (29.6.2010 8:53:52)
|
Drage zenice... Ja sam sad u nedoumici... Naime, i sama sam jednom prilikom od Lenora dobila osip, kada sam obukla majicu (cistu) kod rodice jer je pregrijalo napolju, a jednom prilikom takodje, kad je mama promijenila omeksivac osula sam se sva, neznam koja je vrste bio al obicno mi se to desi na one cvjetne mirise, zato ja koristim cokoladu i vaniliju [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Uglavnom, kod nas ovdje u Tuzli je voda uzas, tzv. tvrda voda, masina pocinje da skripi ako se opere samo 2-3 puta bez calgona tako da je pitanje kakva ce mi bebina odjeca biti bez omeksivaca, a naravno, i sama sam protivnik koristenja istih... Medjutim, moj muz stvarno nije osjetljiva osoba ali par puta sam znala oprait neke stvari samo deterdzentom i ispeglati i on mi se zalio kako ga zuljaju majce, nesto ga grebu i sl... Mogu tek onda misliti kako bi bilo maloj bebi kojoj uz to sve jos planiram koristiti i platnene pelene... Sta mi savjetujete? Jesu li ti djeciji omeksivaci ista drukciji od ovih "za odrasle"?
|
|
|
|