RE: pampers kategorija-kg (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Oprema za bebe

Poruka

laracroft -> RE: pampers kategorija-kg (20.7.2008 12:58:44)

Ako pelena duze vrijeme curi sa strane onda treba promijeniti velicinu.Mi koristimo Pampers 4+ i zadovoljni smo.

bina -> RE: pampers kategorija-kg (22.7.2008 22:30:05)

Potpuno se slazem sa Lulu ovaj pampers za Bosnu uopšte ne liči na onaj koji je na tržištu u Njemačkoj, Hrvatskoj. Meni je najveći problem što sa strane kod ovog pampersa nema one rastezljive trakice koja stvarno puno znači. Moj maleni ima 8 kg koristimo pampers 4 i čak sam probala 4 + jer mu se od četvorke zacrveni oko noge. Violetom nisam zadovoljna mada treba koristiti domaće proizvode potpuno se slažem, ali nekako su mi predebeli i grubi. To je moje mišljenje. Ne znam možda nekom štimaju, sve zavisi.
Al stvarno ne znam zašto nismo u mogućnosti da koristimo istu kvalitetu pampersa kao u Hrvatskoj il Njemačkoj. Bezveze.

boogy woogy -> RE: pampers kategorija-kg (30.7.2008 10:44:39)

Zene, da li bi vi nosile Always uloske 24 sata tokom dvije godine konstantno? Sumnjam. Tako je vasim bebama!!

Moj vam je savjet www.naturapelene.com

Gigana -> RE: pampers kategorija-kg (30.7.2008 15:41:05)

Mi smo prvih 5 mjeseci koristili prvo Violeta (negdje do aprila-maja) i bila sam zadovoljna, a kad su ga počele stezati, prešli smo na Sleep & Play 4, prosto zato što su puno tanje i mekše od Violete, a i šire su, pa su mi prikladnije za ljeto i ove vrućine.  Njima sam stvarno zadovoljna, ništa mi ne propušta, lijepo ih zategnem i nema problema.  Ono što je dobro kod Violete je da su one puno duže od Pampersa, ali je Sleep&Play zato širi i puno, puno tanji i mekši. 

Vedo sad ima 8 mjeseci i 10.600 kg i još uvijek smo na četvorci.

mamin sin -> RE: pampers kategorija-kg (30.7.2008 17:13:32)

Mi smo koristili Pampers 2, kad smo presli na 3 presli smo i na Babylove pelene iz DM. Zadovoljni smo...Meni licno izgledaju udobnije jer su malo deblje i duze od pampersa i imaju rastezljive trakice. Sad koristimo 4. Pampers mi je nekako mali, moram ga dobro stegnuti da bi fino stajao (jer je moj bebac dobro aktivan pa mu spadne do koljena [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]), a onda imam osjecaj da ga steze. I zato su mi ove trakice rastezljive [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]