kana -> RE: Promjena boje stolice s uvodjenjem guste hrane (9.7.2008 23:37:51)
|
Hvala zene moje [sm=smiley1.gif] Ma mali papa jabukicu ko veliki, samo sam primjetila da kada ne uzme dovoljno kamilice,suha mu bude stolica,a nece uvijek da je pije[sm=zmeden.gif] sta bi covjek...hvala na odgovorima,sad mi je lakse.Necu uvoditi slano do 6-og najvjerovatnije,jer i ja se bojim grcica,kasicu mu ne dajem iza 6 sati a spava u 10 i do sad nije imao problema,hvala Bogu.Ne vjerujem da cu praviti kasice,nemam ja vremena za to,valja hodati [sm=smiley36.gif] a i gledam da sto vise slobodnog vremena provedem igrajuci se sa njim,jedva sta stignem i skuhati nesto za jesti i to vecinom kad on spava ,a svi mi govore da kad on spava -spavam i ja,al eto...djavo ne da mira..Na kraju dana zato budem mrtva umorna,sreca pa se ovaj ne budi ponekad i po cijelu noc kako smo ga poceli izvoditi vani na vecernju setnju .Neko vece ,bio na polju do 22,popapao 180ml hrane i probudio se ujutru tek u pola 8(to se NIKADA nije desilo) [sm=bravo.gif]huhh[sm=jezicek.gif],a sad bez zeze,inace-da imam svoju basticu i da znam da je voce 100% domace i prirodno bez da je genetski modificirano,pravila bi mu kasice,a za ove vocke po pijacama -NE! Nemam jos nikoga 100% pouzdanog.Korisimo Frutekove kasice i za sad smo zadovoljni. ps:al se ja naprica odoh [sm=kuza.gif]
|
|
|
|