Lilly -> RE: INSEMINACIJA (12.2.2009 10:47:20)
|
Draga Lily, nemoj molim te negativno da mislis jer kao sto i sama znas da su slicni simptomi i . Nadam se da ces nas u petak obradovati sa . Meni je 7 dana od inseminicije, mama me jutros nazvala pita jel ti muka...mogla sam i plakati i smijati se u tom momentu..kaze njoj se cini vec mjesec prošao... Ja sam kao balon..imam osjecaj takve nadutosti i stalno me bolucka jajnik... tako da sam se prehladila garant I ja sam kao balon. Prvih 7dana je i mene boluckao jajnik ali samo onaj na kojem je bio veci folikul. Nakon toga nikakavih simptoma osim bolova u krstima. Cak me ni grudi uopste ne bole za razliku od proslog mjeseca.... Stvarno, nemam pojma sta je ovo ovako[sm=zmeden.gif] Sutra je 30dc pa cemo vidjeti....Kao sto sam vam vec pisala, moji ciklusi su jakooo uredni i dolaze tacno na 30-ti dan, ni dana prije pa cak i pored stimulacije[sm=hudicek1.gif] Ja bih voljela da [sm=hudicek1.gif]dode prije ako vec nije trudnoca u pitanju, pa da ne razmisljam o njoj, ovako se smori[sm=lev.gif] Hanumice, Ribice zelim vam uspjesnu insem. i da uskoro budemo debele i trbusaste[sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|