AAvalon -> RE: Inseminacija (30.12.2010 10:37:27)
|
kao prvo, patrizia, zao mi je zbog tvog gubitka, ali gledaj na to kao na tracak nade da ces doci do svoje male [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] ja sam samo htjela da se nadovezem na tvoju zbunjozu sa lijekovima, i da pitam gdje si ih kupila. ja sam radila stimulaciju Merionalom sa IUI (nije uspjelo) ali sam odreagovala extra, 5 folikula kao iz bajke. nakon toga sam sacekala jedan ciklus i onda radila stimulaciju Menopurom (nije bilo kupiti Merionala) - i folikule su jednostavno stale sa rastom na oko 10mm, i u mom slucaju se dr Balic cudom cudila sta je u pitanju, i rekla da je moguce da lijek ne valja, da se nije skladistio kako treba itd. Ja sam svoje Menopure kupila u Tuzli, a odsad cu u Beogradu nabavljati lijekove, gdje se kvalitetnije njima rukuje nadam se da nisam koga nasikirala, samo sam htjela da vam upozorim da se i takve stvari desavaju, mene je totalno skrhalo to sto sam isprimala 12 inekcija, da bi se na kraju ispostavilo da lijek ne valja i da sve treba da se obustavi
|
|
|
|